Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások hogy csinálják, hogy az...

Mások hogy csinálják, hogy az életben szinte semmi problémájuk nincsen, míg nekem az egész életem katasztrófa?

Figyelt kérdés
Állítom másoknak akár több gyerekkel sincs annyi problémája, mint nekem. Boldogságban élnek, minden sikerül nekik. Én meg kb. még a gyermekkoromat is boldogtalanságban éltem le, mert ki voltam közösítve. Gyerekként is szorongtam, és most felnőttként is, hogy mi lesz velem, annyira kilátástalan a jövőm.
aug. 12. 20:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem minden az amit másról látsz mindenki probálja azt mutattni,hogy nincs semmi problémája és tökéletes az élete.
aug. 12. 20:20
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Honnan tudod hogy másnak milyen és mennyi problémája van? Nem mindenki panaszkodik am
aug. 12. 20:27
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
A gyerekkorom egy katasztrófa volt , tuleltem . Most mindenem megvan , saját kertes ház Budapest kertvárosi kerületében , szép auto , jo melo .. nincs hitelem .. de megis boldogtalan vagyok, hogy miért ? Nincs kivel ezt megosztanom. Hidd el, másoknak se könyebb , nyilván ez nem vigasztal téged , érthető.
aug. 12. 20:31
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Rosszak a lehozott transzgenerációs minták. Ezen lehet dolgozni, ki lehet tágítani azt a "komfortzónát", hogy ne mindig csak ugyanaz az ismert szar vegyen körül, hanem a tudatalattidba lemenjen, hogy "lehet neked másképp is". Erre vannak nagyon jó, jól működő módszerek.
aug. 12. 20:34
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
#4 igen, ez lehet nekem is jól jönne (#3)
aug. 12. 20:35
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Sokat számít a nézőpont, az élethez való hozzáállás. Sok esetben tanulni kell az optimista szemléletet
aug. 12. 20:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

a 4es szuper ir. Viszont elmeselhetem a baratnom peldajat is, akinek 3 gyereke van, gazdag ferje, gyönyörü nö. Eljarnak nyaralni, allatkertbe, moziba, etterem. Tele az instagramja a szebbnel szebb kepekkel.

A ferje 4 eve csalja, a nö bulemiaban szenved több eve, a legnagyonn fiujuk allandoan füvezik es a kisebbik is epp kezd elkallodni...

De ha tarsagban vannak kivülröl csili szep eletük van.

Ne iteljel elsöre mindig

aug. 12. 20:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
De sok ilyet làtok #7 a munkám során …
aug. 12. 20:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezért káros a közösségi média. Mindenkinek megvan a maga baja de azt nem rakja ki az internetre, és úgy tűnhet a közösségi médiákból hogy minden szipi-szuper.
aug. 12. 20:47
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Te mindenkiről tudsz mindent, ismeretlenekről is?

Azt mondod, bántanak, kiközösítenek. Hát te most pontosan ugyanúgy ítélsz el embereket és nézed le a számodra ismeretlen problémájukat.

aug. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!