Mások hogy csinálják, hogy az életben szinte semmi problémájuk nincsen, míg nekem az egész életem katasztrófa?
Elsősorban az ember akkor éli át azt, amit te most, ha nem a saját útját járja, azaz elhallgattatta a szíve hangját, es logika szerint cselekedett.
És így tévútra került. Hiába mondta a belső hang, hogy nem jó úton vagy, nem a te utad ez, te kitartottál egy dologban, egy munkahelyen, egy házasságban vagy bárhol, ahol neked rossz volt, abban reménykedve, hogy majd megjön ennek a haszna. Nem feltétlen anyagi persze.
Az meg, ha ki vagy közösítve, egy JELZÉS, hogy nem ott van a te helyed! A fennvaló más utat szán neked!
Ilyen helyen ahol nem a te helyed van, minden balul sül el, mindenki veled kötekedik, mintha megbolondult volna a világ, vagy ha nem megfelelő környéken laksz, csomó furcsa dolog törtenik, dobigálják az ablakod, kötekednek a szomszédok.
Mindezt azert mert a te energiaszinted nem felel meg az ottlakók szintjének, nekik általában alacsonyabb!
Miről beszélsz? Mindenkinek nehéz volt az élete, vagy így vagy úgy...
Valaki gazdag családba született, de a szülei folyton piszkáltáák vagy egyáltalán nem foglalkoztak vele.. Mások betegek, baleset érte őket, bántalmazták őket, csórók, szar a munkahelyük... Vannak jobb és vannak rosszabb időszakok. Engem is piszkáltak, családban is voltak gondok, balesetem is volt, apám se volt, pasim is megcsalt, mégsem hall engem senki soha panaszkodni és nem is sajnáltatta magamat. A te életed rajtad múlik, tudom, hogy cliche, de tényleg így van.
Úgy, hogy nem szoronganak és generálják maguknak a "💩" életet. Csak magadnak köszönheted, ha nem megy.
Menj el szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!