Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások hogy csinálják, hogy az...

Mások hogy csinálják, hogy az életben szinte semmi problémájuk nincsen, míg nekem az egész életem katasztrófa?

Figyelt kérdés
Állítom másoknak akár több gyerekkel sincs annyi problémája, mint nekem. Boldogságban élnek, minden sikerül nekik. Én meg kb. még a gyermekkoromat is boldogtalanságban éltem le, mert ki voltam közösítve. Gyerekként is szorongtam, és most felnőttként is, hogy mi lesz velem, annyira kilátástalan a jövőm.
aug. 12. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8%

Elsősorban az ember akkor éli át azt, amit te most, ha nem a saját útját járja, azaz elhallgattatta a szíve hangját, es logika szerint cselekedett.

És így tévútra került. Hiába mondta a belső hang, hogy nem jó úton vagy, nem a te utad ez, te kitartottál egy dologban, egy munkahelyen, egy házasságban vagy bárhol, ahol neked rossz volt, abban reménykedve, hogy majd megjön ennek a haszna. Nem feltétlen anyagi persze.

aug. 12. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

Az meg, ha ki vagy közösítve, egy JELZÉS, hogy nem ott van a te helyed! A fennvaló más utat szán neked!

Ilyen helyen ahol nem a te helyed van, minden balul sül el, mindenki veled kötekedik, mintha megbolondult volna a világ, vagy ha nem megfelelő környéken laksz, csomó furcsa dolog törtenik, dobigálják az ablakod, kötekednek a szomszédok.

Mindezt azert mert a te energiaszinted nem felel meg az ottlakók szintjének, nekik általában alacsonyabb!

aug. 12. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, nem minden olyan tökéletes, mint ahogy a külvilágnak mutatják. "Boldogságban élnek, minden sikerül nekik." Honnan tudod? Ezt ne állapítsd így meg, ezt csak akkor lehet tudni, ha ott vagy, velük élsz. A látszat nem minden...
aug. 12. 22:17
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Miről beszélsz? Mindenkinek nehéz volt az élete, vagy így vagy úgy...

Valaki gazdag családba született, de a szülei folyton piszkáltáák vagy egyáltalán nem foglalkoztak vele.. Mások betegek, baleset érte őket, bántalmazták őket, csórók, szar a munkahelyük... Vannak jobb és vannak rosszabb időszakok. Engem is piszkáltak, családban is voltak gondok, balesetem is volt, apám se volt, pasim is megcsalt, mégsem hall engem senki soha panaszkodni és nem is sajnáltatta magamat. A te életed rajtad múlik, tudom, hogy cliche, de tényleg így van.

aug. 13. 01:14
 15/19 anonim ***** válasza:
67%
Ezért van hogy AZ hogy nyaralos képeket kirándulos képeket csak a barátaim láthatják Facebookon de még barátok közül sem mindenki akik láthatják azok tudják ismerik problémákat is.
aug. 13. 06:02
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el, mindenkinek vannak problémái, csak nem hirdetik a közösségi médiában. Sokan igyekeznek megoldani a problémáikat. Ha kell szakember segítségét kérik.
aug. 13. 06:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Úgy, hogy nem szoronganak és generálják maguknak a "💩" életet. Csak magadnak köszönheted, ha nem megy.

Menj el szakemberhez.

aug. 13. 07:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező sokszor érzek én is így, nekem nem volt apám és rengeteg anyagi gondunk volt és van a mai napig is. Nekem gyerekként, tiniként és fiatal felnőttként is állandóan olyan problémákat kellett megoldanom, ami pl. egy családfő dolga lett volna és mai napig sokszor érzem igazságtalannak, hogy sok fiatal él a szülei pénzéből problémák nélkül. De hidd el, nagyon sok családban vannak egészségügyi gondok, acsarkodás, gyűlölet, megcsalás. Lehet akiről te úgy gondolod, milyen boldog, esténként sírva alszik el.
aug. 13. 12:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá a kérdező semmi konkrétat nem írt az önsajnáltatáson kívül. Ki volt közösítve gyerekként? Hát brühühü, azóta felnőtt.
aug. 14. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!