Vajon egész életemben rosszul gondoltam, hogy a család az első?
A család nem olyan jó dolog.
Nekem nagyon kellemetlen emlékeim vannak, velük kapcsolatban.
A nővérem például gyakran felhozta hozzánk a barátját, aki boxer alsóban mászkált, és amikor elmondtam anyámnak, hogy zavar, ő csak boci szemekkel nézett, és kereste a kifogásokat.
Ha úgy érzed, hogy te nem ebben találod meg a legfőbb boldogság forrást, akkor kezd másra is fókuszálni a család mellett.
Engem inkább a munka és a karrier felé szeretne vezetni a családom, de amióta megtaláltam az igazit, egyre inkább úgy érzem, hogy nekem elengedhetetlen a család a kiteljesedésemhez. A karrier és a komolyabb hobbik másodlagosak (lesznek. Még túl fiatal vagyok a családalapításhoz.)
18L
Hát a család az első, mindenképpen, nem lehet a család kárán jólétezni magunkat. Az ember sokszor a saját szükségleteit hátra kell szorítsa, hogy a családnak jó legyen.
Az összetartó családnál nincs jobb es szebb.
De persze a szeretet kölcsönös kell legyen. Ha egyoldalú, az nem szeretet.
Persze akit bántalmaztak, kihasználtak, annak a kérdés tárgytalan! A toxikus családokból menekülni kell, nem beállni fekete báránynak
Fontos, de a család létrehozója még fontosabb szerepet kell, hogy betöltsön a házasságban.
Ő, a harmadik kötél, kötelék ami egyben tud tartani egy családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!