Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagáljak ha egy nagyképű...

Hogy reagáljak ha egy nagyképű családtag elvárja hogy mindíg én keressem őt telefonon?

Figyelt kérdés

Egy idős nagyszülőről van szó, de ha én sem hívom azzal csak olyan leszek mint ő?

Van az ilyenekben szeretet egyáltalán afelé akitől elvárják hogy hívja?

nov. 17. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem szintén így van ez a mamámmal. Ha én nem hívom akkor ő sem vagy csak ritkán. És mindig veszekedik érte meg felhánytorgatja. Azt mondja ilyenkor hogy " ő az idősebb az én dolgom hívni. " Hiába mondtam el neki hogy ő is bármikor hívhat.

Nem érti meg.

nov. 17. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Ilyenek az idősek, ti is ilyenek lesztek, de én ezt nem tartom mereven!
nov. 17. 17:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell beszélni vele, csak amikor neked kedved van. Ennyi a titok.

"Elvárja" - na, nálam ez olyan szó, hogy aki bármit "elvár", azzal biztosan nem fogok beszélni egy jóideig.

nov. 18. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvárja?

Nálam erre az lenne a reagálás, hogy "várhatsz, babám, elvárhatsz, míg csak bele nem fáradsz".

nov. 18. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!