Nálunk ez van, mindig a gyerekek hívnak, mert én majdnem mindig tudom fogadni a hívásokat, ök meg a legtöbb esetben nem, egyszerüen így praktikus.
Ennek semmi köze a szeretethez
nov. 17. 11:12
3/14 anonim válasza:
Lehet hogy nem akar zavarni azért szeretné hogy te hívd fel. Ha ídős csak megérdemel annyit hogy néha felhívod, nem hinném hogy rosszindulatból akar veled beszélni.
nov. 17. 11:48
4/14 anonim válasza:
Akkor hívd ha szereted és kíváncsi vagy rá.
Ha csak azért mert kötelező valaki szerint, akkor nincs értelme.
nov. 17. 11:51
5/14 anonim válasza:
Ha a rokon tekintély megjàtszàsa okàn nem hív, akkor te se, de ha azért, mert te kevésbé vagy elérhető, ő még mindig, akkor ne érdekeljen, hogy ki hívja többször a màsikat!
nov. 17. 11:55
6/14 Grizesteszta válasza:
Nálam is pont az van, mint a kettesnél. Engem a gyerekek hívnak mindig ( én csak akkor őket, ha sürgősen akarok valamit- vagy felveszik, vagy gyorsan visszahívnak) mert az én időm kiszámíthatóbb, munka közben is fel tudom venni szinte mindig...
Az anyámat viszont mindig én hívom, mert ő tényleg 0-24-ben ráér, ő csak akkor hív engem, ha sürgős...
Ez az egész a praktikumról szól, semmi köze a szeretethez. ( mi 'normális' család vagyunk, mindenki szeret mindenkit, csak nem ér rá mindenki mindig, mindenkire... Így oldjuk meg.)
nov. 17. 12:07
7/14 A kérdező kommentje:
az van amit az 5ös ír csak nem tudtam megfogalmazni,tekintély megjátszása
nov. 17. 13:24
8/14 anonim válasza:
"Egy idős nagyszülőről van szó, de ha én sem hívom azzal csak olyan leszek mint ő?" - ez erzelmi zsarolas, manipulacio. Dehogy hivnam! Vagy csak akkor, ha en is ugy akarom! ;-)
nov. 17. 14:13
9/14 anonim válasza:
#8 Akkor hívd, ha szívesen beszélnél vele, van mit mondanod, vagy tudod, hogy esetleg ràd szorul, ségítségre van szüksége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!