Hogy reagáljak ha egy nagyképű családtag elvárja hogy mindíg én keressem őt telefonon?
Egy idős nagyszülőről van szó, de ha én sem hívom azzal csak olyan leszek mint ő?
Van az ilyenekben szeretet egyáltalán afelé akitől elvárják hogy hívja?
Nálunk ez van, mindig a gyerekek hívnak, mert én majdnem mindig tudom fogadni a hívásokat, ök meg a legtöbb esetben nem, egyszerüen így praktikus.
Ennek semmi köze a szeretethez
Akkor hívd ha szereted és kíváncsi vagy rá.
Ha csak azért mert kötelező valaki szerint, akkor nincs értelme.
Nálam is pont az van, mint a kettesnél. Engem a gyerekek hívnak mindig ( én csak akkor őket, ha sürgősen akarok valamit- vagy felveszik, vagy gyorsan visszahívnak) mert az én időm kiszámíthatóbb, munka közben is fel tudom venni szinte mindig...
Az anyámat viszont mindig én hívom, mert ő tényleg 0-24-ben ráér, ő csak akkor hív engem, ha sürgős...
Ez az egész a praktikumról szól, semmi köze a szeretethez. ( mi 'normális' család vagyunk, mindenki szeret mindenkit, csak nem ér rá mindenki mindig, mindenkire... Így oldjuk meg.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!