Joggal rágott be a tesóm?
Nagyapám tavaly elhunyt. Nagyanyám nem tudta már el látni a kertet ezért új ötlet jött.
Mivel apám is pár éve lerobbant, már nekik is nyűg volt a kert.
Anyám kitalálta, hogy eladják mind a két házat és vesznek egy nagy új építésűt amiben elférnek.
Megtörtént az adás vétel. Amúgy kaptunk a tesómmal fejenként egy milliót.
De ő berágott, hogy anyám elherdált két házat és egy millióra futotta a gyerekeire. Mit kezdjen ezzel.
A tesod ugy gondolja, hogy volt 2 haz, ami majd ha oroksegge valik, konnyebb lesz osztozni rajta. De ott is felmerulnek kerdesek: ki is hal meg elobb? Melyik haz is er tobbet?
Most van 1 millioja, es varhat, amig az uj hazbol is orokseg lesz.
Hova az ordogbe siet? ;-)
Én sosem tenném ezt a gyerekeimmel, de mi albérletben nyomorogva jutottunk saját házig, így tudom milyen keserves.
De valamiért a ti szüleitek máshogy gondolják, ez ellen nincs mit tenni.
Amúgy jól értem, hogy a szüleid eladták a saját és nagyanyó házát, a mamit meg magukhoz vették?
Nem tudjuk, mennyi volt a két házból bejövő pénz es mennyi az új ház.
Joga mindenkinek van azt gondolni, amit akar. Elvárni nem lehet, hogy pénzt adjon nektek anyátok.
Ugyanakkor, 13-ra reflektálva, mi is csupasz fenékkel indultunk, tudjuk, milyen nyomorogva spórolni, így biztos többet adtam volna, ha tudok.
Most pontosan nem is tudom. De valahogy Kábé 85 millióért vették az új lakást.
És 75 millióért ment el kábé a két ház.
Plusz még amit vettek bútorok meg ilyenek tudod.
Azt tudo hogy volt anyáméknak tartaléka még.
Na, ezek után én egy petákot nem hagynék a tesódra, az is fix. Haszonleső bunkó az ilyen.
Azt az egy milliót sem kellett volna adni neki.
Most már így utólag késő, de amúgy a tesód fejében nem fordult meg, hogy azt mondja anyukádnak, hogy: -ne add el a két házat, majd én megyek, és rendezem a két kertet.
Bár szerintem ebbe nem gondolt bele :-)
18.
Gondolom itt már nem is a kertek, hanem a mami volt a döntés fő oka, mert magukhoz vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!