Milyen esetben "kell" vigyázni más gyerekére?
1: Anyos csak ne pattogjon, ne ossza be a te idodet.
2: 12 es 8 evesekre mar nem kell vigyazni, nem ovodasok. En elvoltam otthon egyedul 12 evesen, 8 evesen meg egyedul jartam iskolaba. A mai gyerekeket miert kell eletkeptelennek nezni/nevelni, akiket nem lehet egyedul hagyni otthon? Par orarol lenne szo, nem napokrol.
3: Lassan egy evtizede te vagy a felvigyazo. 2015 ota eltelt 9 ev, a kisebb meg sem volt, a nagyobb 3 eves volt akkor. Miert vallal valaki ugy gyereket, hogy FOLYAMATOSAN le van mashoz passzolva? Akkor a masodik minek kellett?
4: Szegyelljek magukat. Ezek utan egy pohar vizet nem adnek nekik. Oldjak meg, keressenek masik bohocot.
Anyósom azért szól bele, mert mindenbe beleszól. 😅 Meg azért tud róla, mert mint írtam ott laknak náluk, van hogy előttük van szó erről, meg sógornőm amolyan gyerek státuszban van még ennyi évesen is a szüleivel, így mindent elmond, tőlük kér segítséget, hogy ha mi nem akkor kit kérdezzen még meg stb, meg hogy ők biztos nem érnek-e rá így se.
Járnak iskolába a gyerekek, sőt napközisek is, csak úgy dolgozik az anyjuk, hogy egy héten csak kb 3 napot, de akkor reggeltől estig (vendéglátós, heti 20 órás hivatalosan). Ha anyósomék nem dolgoznak, meg nem mennek sehová, akkor ők vigyáznak rájuk, de van, hogy úgy esik, hogy nekik se jó. Van ugye egy harmadik testvér, a másik sógornőm, ő is szokott rájuk figyelni, de az ő férje se díjazza a dolgot, így ő se mindig mond igent.
Mégis mit gondolsz, hogy vigyázna majd a te gyerekedre, mikor a magáéra sem tud? Elvállalhatod őket, ha akarod, de azzal légy tisztában, hogy nem valószínű, hogy ezt neked valaha viszonozzák, vagy legalább értékelik.
Anyós nyilván azért szól bele, mert különben rá maradna a gyermekfelügyelet, és neki sem tetszik.
KELL? Ki is röhögném azt, aki ezzel jönne, nekem vigyázni "kell" más gyerekére.
Hát persze. Én szültem? Nem, oldja meg, az aki gyereket csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!