Mért nem tudok őszinte lenni apához? És hogy változtathatok ezen?
Figyelt kérdés
Az a gondom hogy mindig mikor apuhoz megyek még akkor is jó képet vágok mindenhez ha legszívesebben sírnék...Ha van valami program amire nem szívesen mennék el velük nem mondom meg, úgy teszek mintha élvezném...Ha valamiben nem értek egyet legtöbbször nem szólok pedig kéne...Nem tudom miért de valami meggátol és képtelen vagyok ellentmondani...Olyan rossz érzés hogy már épp nyitom a szám hogy megmondjam ehhez nekem nincs kedvem de inkább csak becsukom és úgy teszek mintha élvezném az amúgy NEKEM szörnyen unalmas programokat stb.... Volt hogy betegnek tettettem magam csak hogy haza mehessek és ne kelljen velük mennem bizonyos helyekre, mert egyszerűen képtelen voltam megmondani hogy ehhez semmi kedvem...A tesóim simán megmondják neki ha valami nem nyeri el a tetszésüket én meg képtelen vagyok.... MÉRT?!2009. jan. 7. 18:44
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és 14/L vagyok
2009. jan. 7. 18:46
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, a tesóid hány évesek. Van egy olyan érzésem, hogy van aki idősebb, és van aki fiatalabb, mint te. Válaszolj Nekem, és beszélgetünk. OK? (Különben úgy írják MIÉRT?) :)
3/5 anonim válasza:
Apukád adott rá okot, hogy így viselkedj vele? Hogy viselkedik veled? Hogy viselkedik a család többi tagjával? Az én apám adott rá okot, hogy ne legyek vele bizalmas, és én tudom, én miért vagyok vele távolságtartó. És te?
4/5 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak:
Igen, van kisebb és nagyobb is...
2. válaszolónak:
Nem adott rá okot...
2009. jan. 7. 20:12
5/5 anonim válasza:
Ha apukád soha nem félemlített meg Téged, akkor lehet hogy csak azért van ez az egész, mert nagyon szereted, és nem akarod megbántani az ellenkező véleményeddel. Mondd el neki az egészet így, ahogy van, de konkrétumokat is tégy hozzá, hogy megértse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!