Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan látod ezt a dolgot?...

Hogyan látod ezt a dolgot? Vélemény?

Figyelt kérdés

Anyum (46 éves) én 24 vagyok,

Szokott ilyeneket mondani anyum: dobd el a cigit fiam, mindjárt jön át hozzánk Léna ne lássa hogy te cigizel mit szól, hogy jaj ez a gyerek cigizik..

Akkor pl: a hátsó kapun jöjjenek ide a lányok hozzád, mert mitszól a Sári nénéd( nagyanyám testvére) hogy jaj ez a gyerek de k×rvás ember... /Pedig azok a lányok csak barátaim semmi intim kapcsolat nincs köztünk/

Akkor mondja máskor anyám : figyelj oda mit posztolsz Facebookra mert az egész rokon meg a szomszéd Marika néni is lássa mivel van facebookja!

Meg hogy mit szól a Pisti bácsi stb...

okt. 5. 06:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már megint egy anyakritizáló.

Az itt posztolók nagy része legszívesebben letörölné az anyákat a palettáról. Ahelyett, hogy kis megértést tanúsítana, és normálisan megbeszélné a kérdéseket.

És igenis, amíg otthon laksz, figyelembe kell venned azt is, hogy mit szólnak az emberek, ha anyád ezt fontosnak tartja. Vagyis neked kell alkalmazkodnod. Ingyen kapsz lakást. Ennyit megtehetsz. Belehalsz, ha nem cigizel, mikor az az illető jön?

okt. 24. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Jobban tennéd, ha egyáltalán nem cigarettáznál.

Szennyezed a környezetedet, a családtagjaid miattad passzív dohányosok, a saját egészségedet pedig rongálod.

Ez persze nem probléma szerinted. De hogy anyád kér tőled valamit ezzel kapcsolatban, az igen.

A fiatalnak mindent szabad, akkor is, ha káros vagy megbotránkoztató, egy anyának pedig még kérdeznie sem szabad.

Szerintetek.

okt. 24. 06:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a kettősség van anyukádban. Szeretne téged szabadon engedni, úgy éld az életed, ahogy akarod, de ekkor a szomszédok megszólnák anyukádat, utálattal tekintenének mindkettőtökre és ezeket el akarja kerülni. Erre pl megoldás: hátul jöjjenek be a nők. Életed az életed, de nem látják a szomszédok és akkor nem hányják anyukád szemére, nem basztatják anyukádat érte és így mindkettőtöknek jó lesz.
okt. 26. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:

13-as: bizony, jobb elkerülni a lehetőségét annak, hogy a szomszédok megszóljanak és pletykáljanak. Mert ennek egészen váratlan hatása is lehet a későbbi életedre. És akkor magyarázkodhatsz.

Persze az lenne jó, ha a szomszédok nem foglalkoznának a magánéleteddel, sajnos azonban ez így van, még nem elég kulturáltak ahhoz, hogy inkább a saját dolgaikkal foglalkozzanak. Nagyon sokat árthat a szóbeszéd, ha megalapozott, ha nem.

okt. 27. 05:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Volt egy nagynéném, már nem él, aki a távoli rokonokhoz is hordta a pletykát rólam, mert azt vette a fejébe, hogy az ő gyerekei különbek, mint a testvére gyerekei. Ezt mindenképpen bizonyítani akarta, a lejáratásommal is. Közben mézes-mázas volt.

Ez a pletykaátadat egész életemre kihatott. Most érzem igazán, mennyire egyedül maradtam, mert a rokonok ferde szemmel néznek rám. Ahelyett, hogy kérdeznének, meghallgatnák az én verziómat is.

Ahelyett, hogy az elért eredményeimet is mérlegelnék, abból is van bőven.

okt. 27. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!