Miért fáj, miért rossz érzés nekem, hogy nincs fiú testvérem? Ha úgy vesszük, van, de féltestvérek vagyunk, és beszélni sem beszélünk egymással.
Figyelt kérdés
okt. 4. 14:58
1/5 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nincs testverem, de ettöl nem erzek se fajdalmat, se hianyt.
2/5 anonim válasza:
Mert bebeszéltél magadnak valami hülye klisét, hogy minek kellene lenni - a te esetedben egy fiútestvérnek - és ez idöközben rögeszméd lett.
3/5 anonim válasza:
Van benned egy erősen idealizált kép a testvéri kapcsolatokról.
Hány éves vagy?
Hány éves fiú tesót szeretnél?
4/5 anonim válasza:
Mert ez egy általános klisé. A barátnőmnek van egy idősebb fiú testvére, aki szó szerint leszarja, pedig egy házban élnek. Nincs meg az a gyönyörű érzés hogy majd mindentől megvédi, és ha lesz pasija akkor a nagy báttyó majd gyűlölni fogja stb... Szerintem nem olyan jó mint azt elképzeljük. Bár azért én is örülnék egy fiú tesónak is. (2 nővérem van)
5/5 anonim válasza:
Nekem van, tízéve azt sem tudom, mi van vele. Full semmi közünk egymáshoz, nulla közös téma.
Annyiból király, hogy miután apánk meghalt majd lehet vitázni az örökségen, meg a házon - már alig várom, főleg, hogy nekem nem kell az a ház, de hiába mondom apámnak végrendelkezzen afelett is normálisan, nem "majd mi - tesóm meg én - megegyezünk".
Nagyszerű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!