Még sose találkoztam a fiú testvéremmel fél tesó vagyis találkoztam vele mégis de gyermekkoromban és van párja félek nem fog elfogadni és nem engedi hogy úgy viselkedhesünk egymással mint a testvérek gondolom akkor még ha észre veszi rajta úgyse?
Te biztosan érted, mit akarsz kérdezni....
Ha felesége van, akkor felnőtt, tehát jó pár éve volt az, hogy utoljara találkoztatok. Nem lehet azt elvarni, hogy testverkent viselkedjen veled, hiszen nem is ismeritek egymást
Kérdező, ne haragudj, de én kétszer elolvastam, hogy próbáljam érteni, mi a gondod ? Nem sikerült !
Szerintem ha sehogy viselkedik a sosem látott gyerekkori féltesód, ne csodálkozz !!
Ha nem együtt nőttetek fel és szinte nem is találkoztatok egymással, akkor kb. idegenek vagytok egymásnak, hiába a vérségi kapocs.
Nem sok esélye van, hogy valaha is "igazi testvér"-ként fogtok egymásra gondolni.
"gondolom ha észre veszi rajta úgyse fog velem törődni foglalkozni nem csak a párja felesége is"
Ezen a mondaton hangosan felröhögtem, főleg hogy a kérdésed magyarázatának szántad. Tessék?
Az a probléma, hogy a féltesód szerinted azért nem fog testvérként viselkedni veled, mert a párja nem hagyja? Miért ne hagyná?
A tesódról se tudsz semmit, hisz gyerekkorod óta nem láttad, gondolom a párjáról főleg nem, miért feltételezel róla ilyet?
Amúgy meg ha csak azért nem foglalkozik veled, mert a párja nem engedi, akkor ő sem akarta volna azt igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!