Volt már olyan élményed, hogy egy közeli hozzátartozód aki már meghalt, jelzett neked valahogyan?
tegnap 22:14
Fú, még a hideg is kirázott.
Leírtam már máshol is ezeket, de akkor nosza, leírom újra.
Mikor mama meghalt, valamiért a kezembe vettem az óráját, és az megállt. Közben halt meg mama a másik szobában, én ezt nem tudtam, gyerek voltam még, de elkezdtem kiabálni, meg sírni, akkor jött ki anyu a szobából, és mondta, h meghalt mama. Előtte volt kint az orvos, már régóta ágyhoz volt kötve.
Mikor papa haldoklott, folyton kérte, h a szekrényajtót nyissuk ki neki, mert ott van a fényes ajtó, és át akar már menni rajta. Előtte pedig egy hétig a meghalt családtagjaival beszélgetett. Ő is egy évig volt ágyban fekvő beteg.
A halála utáni éjszaka azt álmodtam,h leült az ágyam mellé, rágyújtott, és beszélgettünk, már reggel sem emlékeztem, h miről, de az ágyam mellett volt a hamutartó, benne két csikkel. Én akkor még nem dohányoztam.
Anyu látta mamát pont egy évvel a halála után, napra pontosan, azt mondta, h a temetőben egy pillanatra villant csak meg, és fiatal volt, olyan korú, mikor még anyu gyerek volt. Utána körbement anyu a temetőn, ez egy kis temető, de senkit nem látott olyan ruhában, megkérdezett pár embert, akik ott voltak, és senki más nem látta.
Vannak megmagyarázhatatlan érzéseim, volt olyan, h palacsintát sütöttem, és mintha megállt volna papa mellettem, éreztem a borotválkozó szeszének az illatát.
Anyu is itthon halt meg, szinte éreztem azt a pillanatot, mikor elment. Biztos voltam benne, h ott van velem, mint szellem, lélek, mindegy, h h hívjuk.
A mentősök is megerősítették, h kb akkor adták ők is fel, h már nem tudják visszahozni.
Volt olyan, h mentünk a gyerekkel az ebédlőbe ebédelni, előtte mindig rendbe rakjuk a szobát, mikor végeztünk, és visszamentünk, majdnem szívinfarktust kaptam, az egész játszószoba fel volt forgatva, a szőnyeg felhajtva, a játékok szétdobálva. Ezt mind síri csendben, semmit nem halottunk a gyerekkel. Ne kérdezzétek, h ennek mi értelme, fogalmam sincs:S
Anyuval sokat beszélgettünk arról, h majd üzen nekem, ha meghal, h mi van odaát. Már nem tudom pontosan, de kb 2-3 nappal a halála után, éjszaka motoszkálást halottunk anyu szobája felől, a férjem kiment megnézni, h mi lehet ez a zaj, nem látott semmit. Utána én is benéztem, mert csak hallottuk, h ropok a parketta, pakolás hangjai voltak, és mikor benéztem, láttam, h a gyerek egyik takarója, amit babakocsizáskor szoktunk használni, anyu szobájának a közepén van, teljesen összehajtva, pedig én csak rá szoktam dobni a babakocsira, anyu szokott is ezért szidni, h ezt miért nem lehet összehajtva eltenni, így csak gyűrődik.
Dióhéjban kb ennyi, bocsi, h hosszú lett.
Nem baj, hogy hosszú lett, nagyon köszönöm a sok választ.
Akkor nem csak velem történt ilyen furcsa dolog, velem csak pár napja történt, mert 1 hete halt meg a tesóm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!