Szerintetek én reagálom túl?
10
Nem atomfizika megmondani, hogy aki fél év múlva mással kefél a felesége halála után, azt nem érintette túl mélyen a dolog.
11
A gyász mindenkinél máshogy működik. Most az a probléma, hogy nem csak egyejszakas nőket dönt meg, hanem egy valakivel van egyutt?
"Csak az miatt nehezteltem rá, hogy én nem akartam az új párját megismerni."
Mi akadályozott meg benne, hogy ne hívd meg?
13
Igen. Más kérdés?
Nyilván SEMMI köze hozzá az apukának vagy bárki másnak, és abszolút nem javasolnám senkinek, hogy belepofázzon a férfi magánügyébe.
De 10 évig együtt vagy valakivel, van egy közös gyereketek, rengeteg emlék, élmény stb. Majd meghal a párod és te 6 hónap múlva készen állsz arra, hogy valaki mással megoszd az életedet?
Persze, megteheti, és senki se szóljon bele. De én abban biztos vagyok, hogy ez a féefi nem szerette a feleségét.
15
ÉN nem. MÁS ezek szerint igen. Miután az érzéseit csak ő maga ismeri, MÁS csak tippelni tud. Itt a többség arra, hogy nem szerette a feleségét. Na és akkor mi van, ha így volt? Ha teszem azt x éve már csak mint testvérek éltek együtt, mert úgy volt kényelmes? Na és akkor mi van, ha ugyan komolyan tervez ezzel az új nővel, de eleve elmkndta neki, hogy mindent megad neki, de az elhunyt feleségét szereti és fogja is szeretni? A budos életben enme rtem meg, miért kell valakit elítélni úgy, hogy fogalma nincs a valódi háttérről
15
Jól megfogalmaztad amit én nem tudtam. Én nem szólok bele mert semmi közöm hozzá, pusztán talán a lelkemnek nem jó érzés maga a tudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!