Szerintetek én reagálom túl?
Inkább örüljetek neki, hogy a sógor összeszedi magát, a gyerek érdekében is. Nem akarja látni többet? Mert meddig illene otthon sírnia? Édesapád mit ítélt?
A papának 2 hónapig nem tenné elé a mama a levest, ő már újranősülne. Maradjunk annyiban.
Én abszolút megértem a feldúltságotokat, de a helyzet az, hogy nem sok közötök van a dologhoz...
Sajnálom a helyzetet, biztos nagyon nehéz lehet, és a haragot is értem, de semmi értelme a konfliktusnak.
Igen ti reagaljatok tul. Mi valtozik ha 2 ev vagy 10 ev mukva lesz uj parja ?
A halott feleseget nem fogja kevesbe szeretni.
Amugy meg semmi kozotok hozza.
Kik vagytok ti , hogy felnott embereknek megszabjatok, hogy mit csinalhat a maganéletével.
Ha ezert nem mehet hozzatok , en még a gyereket se engednem oda. Ilyen mérgező kornyezetre nincs szuksege egy gyereknek sem.
Igen, túlreagálod. Apád pláne.
Egyedul a kisgyerek reakcioja a lenyeges, hiszen neki lesz mostoha anyukaja. Ha az o kis lelket teszi tonkre az uj kapcsolat, akkor igen, az apa onzo. De ha ot nem zavarja, akkor titeket se zavarjon
Aki fél év után túllép egy 10 éves kapcsolaton úgy, hogy az a párja halálával végződött, és máris készen áll arra, hogy mással legyen, az szerintem sem szerette a halott párját.
Ettől függetlenül értelmetlen veszekedni. Apádnak semmi köze hozzá. Legalább megtudta, hogy milyen ember a vol veje és ennyi..
9
A kívülálló sosem lát bele a kapcsolatba, azt csak az a kettő ismeri, aki benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!