Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját apám undorral nézz...

A saját apám undorral nézz rám? Arról van szó hogy kövér vagyok 160cm és 75kg. Sokan mondják szép arcom van, egy fiúval összeismerkedtem mondta ha lefogyok akkor jelentkezik.

Figyelt kérdés
Szépen öltözködök, ahogy az alkatom engedi. Fogyókúráztam lement -12kg de megálltam. Mindig belevágok de akkor drasztikusan. Apám is megjegyzéseket tesz rám.. Családban csak én vagyok dagadt. Így mindig teljesen elkeseredek... :-(( Várom a kemény válaszokat is hogy észhez térjek. Köszönöm a válaszokat.! 17L
2010. nov. 3. 10:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat, Magamért is szeretnék lefogyni, mert nem akarok így ki nézni:S Nem merek a tükörbe nézni már.
2010. nov. 3. 13:50
 22/26 A kérdező kommentje:
Most megint elkezdek fogyózni, még legalább 15kg-ot és a párod elfogadta hogy husis vagy? Így is ismert meg?
2010. nov. 3. 13:52
 23/26 A kérdező kommentje:
13:34 válaszoló te hogy fogytál?
2010. nov. 3. 13:54
 24/26 anonim ***** válasza:

13:34 vok.xD

am úgy h egy nap csak 2szer ettem és nem ittam üccsit csak vizet. édességet egy héten egyszer maximum!!

2010. nov. 3. 14:21
 25/26 anonim ***** válasza:

1) túlsúlyos vagy, ezen nincs mit kozmetikázni, a testtömeg indexedet nézve legalább is.

2) Ugyanakkor még kamasz, tehát rengeteget változik még a tested, minden téren. Ez a túlsúly azonban nem normális.

3) Jártál-e már orvosnál ezzel a problémával? A háziorvosodnak kellene ebben segíteni, hogy feltárjátok közösen, mióta vagy túlsúlyos, mi váltotta ki ezt nálad (hormonváltozás, rejtett cukorbetegség, genetikai hajlam, helytelen életmód, pszichés zavar, stb.).

4) Az, hogy időnként megterheled magad egy-egy drasztikus fogyókúrával, nem biztos, hogy jót tesz.

5) Apukád nyilván neked akar jót, tudja, hogy túlsúlyosnak lenni nem jó dolog, csak éppen fogalma sincs, hogy hogyan kell ezt a problémát megoldani. Így a legprimitívebb módot választja, a lelkiismeretedre akar hatni, csak hát, nagyobb kárt okoz... Egy nálad túlsúlyosabb barátnőm és az apja jut eszembe: kislány kora óta súlyproblémákkal küzdött, az apja rendre piszkálta ezért. 28 évesen! végre rászánta magát és a tűzoltás jellegű hirtelen-fogyókúrák helyett orvosi segítséget kért. Ekkorra már 121 kg volt, mindenféle allergiákkal, légúti panaszokkal, lábfájással. Kiderült, hogy rejtett cukorbetegsége van, speciális diétára fogták orvosi kontroll mellett, tornára járt, s meg is indultak lefelé a kilók, egyre jobban érezte magát. Pszichológust is javasolt neki a doki. Ma már jól érzi magát, oda kell ugyan figyelnie, de megvan rá a módszere, s időközben férjhez ment. A pszichológussal való beszélgetések során derült ki, hogy annak idején, gyerekként nagyon aktív volt, izgő-mozgó, kíváncsi, össze-vissza evett, mint a gyerekek általában, így gyakran megkapta, hogy "ne rosszalkodjon". A gyermek eszével az tűnt fel, hogy ha rendesen és eleget eszik, akkor dicsérik meg. Így hát, ha azt akarta, hogy a szülei szeressék és dicsérjék, csak ennie kellett, s mivel evés közben nyugton volt végre, így elégedettek voltak vele... Nem akartak semmi rosszat neki a szülei, mégis előidéztek nála egy helytelen beidegződést, ami komoly súlyproblémákhoz vezetett. Nem állítom, hogy nálad is ez a helyzet, millió oka lehet a súlyfeleslegnek, de lehet, hogy nem ártana segítséggel feltárni, hogy nem lelki okai vannak-e a problémádnak.

2010. nov. 3. 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy tőlem kérdezed-e, de igen,a párom husisan ismert meg. Mielött engem megismert volna,vékony lányokkala randizott,és hogy velem összejött,azóta csak a ducibb csajokat nézi meg,hogy más duci csaj hogy tartja magát,mert én elég jól:) és nem kell félnem,szeret,én vagyok neki a legtökéletesebb ..ahogyan ő is nekem:)
2010. nov. 4. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!