A saját apám undorral nézz rám? Arról van szó hogy kövér vagyok 160cm és 75kg. Sokan mondják szép arcom van, egy fiúval összeismerkedtem mondta ha lefogyok akkor jelentkezik.
Ajj most lehet hitegetni hogy egy fiú úgy szereti ahogy van stb de ez egy baromság! Alapból sok normális fiúnak sem tetszenek a dagadt csajok, és ha esetleg valamiért mégis bejön neki, akkor miután elszáll a szerelmes rózsaszín köd úgyis észreveszi a hurkákat!!! Ennyit erről! Lehet élni kövéren is, nem azt mondom, de normál súllyal sokkal egyszerűbb és problémamentesebb :P:P
„Én neki állnék fogyózni csak nem tudom hol kezdjem el”
Ennél hülyébb kifogást még életemben nem hallottam! Döntsd el, ha le akarsz fogyni, fogyj, ha meg nem akarsz, fogadd el magad... de ezek a kifogások semmire sem jók.
17/F
10:24es kislánykának üzenném amit a kérdezőnek is.Egyetlen pasi nem ér annyit, hogy fogyni kelljen miatta.Ha már feltételeket szab,főleg ha most,mikor még nem is jártok,az már régen rossz. majd 10:24es is komolyodik egy kicsit talán majd amint egyre időseb lesz..mert most buta mint egy lapát föld...
"Ajj most lehet hitegetni hogy egy fiú úgy szereti ahogy van stb de ez egy baromság! Alapból sok normális fiúnak sem tetszenek a dagadt csajok, és ha esetleg valamiért mégis bejön neki, akkor miután elszáll a szerelmes rózsaszín köd úgyis észreveszi a hurkákat!!! Ennyit erről! Lehet élni kövéren is, nem azt mondom, de normál súllyal sokkal egyszerűbb és problémamentesebb :P:P
„Én neki állnék fogyózni csak nem tudom hol kezdjem el”
Ennél hülyébb kifogást még életemben nem hallottam! Döntsd el, ha le akarsz fogyni, fogyj, ha meg nem akarsz, fogadd el magad... de ezek a kifogások semmire sem jók.
17/F"...na ennek a baromnak meg üzenem,hogy vannak pasik akik igenis a duci lányokat szeretik. Ilyen az én párom is. Sajna én is duci vagyok, de egy betegség miatt..ééés??semmi..ami a legfontosabb: BOLDOG VAGYOK A PÁROMMAL...a menyasszonya vagyok.
ja,és mi az hogy ha elszáll a rózsaszín köd, ottmaradnak a hurkák?anyád nem tanított meg normálisan gondolkodni?sajnálni tudlak csak...
Kérdezőnek üzenném,hogy 75kilósan nekem ne rinyáljon..nem kövér..maximum husis..legalább van mit fogni rajtad!És jól jegyezd meg,soha de soha ne a pasi miatt fogyózz,hanem csakis magad miatt!!Mert úgy tetszenél magadnak,ennyi..
ja,és mégvalamit ennek a 17 éves fiúnak....aki szereti a duci csajokat,az nem normális???miért is???
majdidősebb leszel,hátha másképpfogsz vélekedni
12:44nek üzenem h ha majd felnő, másképp fog vélekedni :):) majd ha 20 év múlva otthagyja a "ducikedvelő" pasija egy vékony szösziért :P:P
Egyébként abban igazad van h senkinek sem más miatt kéne fogyózni, hanem magáért... de aki magáért nem képes az legalább más miatt fogyjon akkor :P
17/F
Ja igazad van olyan még sosem történt az emberiség történetében h vki elhagyna volna a feleségét meg a gyerekeit :D:D:D
Lehet h idősebb vagy de sokkal naivabb mint én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!