Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A saját apám undorral nézz...

A saját apám undorral nézz rám? Arról van szó hogy kövér vagyok 160cm és 75kg. Sokan mondják szép arcom van, egy fiúval összeismerkedtem mondta ha lefogyok akkor jelentkezik.

Figyelt kérdés
Szépen öltözködök, ahogy az alkatom engedi. Fogyókúráztam lement -12kg de megálltam. Mindig belevágok de akkor drasztikusan. Apám is megjegyzéseket tesz rám.. Családban csak én vagyok dagadt. Így mindig teljesen elkeseredek... :-(( Várom a kemény válaszokat is hogy észhez térjek. Köszönöm a válaszokat.! 17L
2010. nov. 3. 10:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló én tenni is akarok. Azt hiszed nem gondoltam bele milyen lenne soványnak lenni? mennyit változnék? Én neki állnék fogyózni csak nem tudom hol kezdjem el... köszi utolsó előtti kedves vagy:))
2010. nov. 3. 12:11
 12/26 anonim ***** válasza:

Ajj most lehet hitegetni hogy egy fiú úgy szereti ahogy van stb de ez egy baromság! Alapból sok normális fiúnak sem tetszenek a dagadt csajok, és ha esetleg valamiért mégis bejön neki, akkor miután elszáll a szerelmes rózsaszín köd úgyis észreveszi a hurkákat!!! Ennyit erről! Lehet élni kövéren is, nem azt mondom, de normál súllyal sokkal egyszerűbb és problémamentesebb :P:P

„Én neki állnék fogyózni csak nem tudom hol kezdjem el”

Ennél hülyébb kifogást még életemben nem hallottam! Döntsd el, ha le akarsz fogyni, fogyj, ha meg nem akarsz, fogadd el magad... de ezek a kifogások semmire sem jók.

17/F

2010. nov. 3. 12:29
 13/26 anonim ***** válasza:

10:24es kislánykának üzenném amit a kérdezőnek is.Egyetlen pasi nem ér annyit, hogy fogyni kelljen miatta.Ha már feltételeket szab,főleg ha most,mikor még nem is jártok,az már régen rossz. majd 10:24es is komolyodik egy kicsit talán majd amint egyre időseb lesz..mert most buta mint egy lapát föld...

"Ajj most lehet hitegetni hogy egy fiú úgy szereti ahogy van stb de ez egy baromság! Alapból sok normális fiúnak sem tetszenek a dagadt csajok, és ha esetleg valamiért mégis bejön neki, akkor miután elszáll a szerelmes rózsaszín köd úgyis észreveszi a hurkákat!!! Ennyit erről! Lehet élni kövéren is, nem azt mondom, de normál súllyal sokkal egyszerűbb és problémamentesebb :P:P

„Én neki állnék fogyózni csak nem tudom hol kezdjem el”

Ennél hülyébb kifogást még életemben nem hallottam! Döntsd el, ha le akarsz fogyni, fogyj, ha meg nem akarsz, fogadd el magad... de ezek a kifogások semmire sem jók.

17/F"...na ennek a baromnak meg üzenem,hogy vannak pasik akik igenis a duci lányokat szeretik. Ilyen az én párom is. Sajna én is duci vagyok, de egy betegség miatt..ééés??semmi..ami a legfontosabb: BOLDOG VAGYOK A PÁROMMAL...a menyasszonya vagyok.

ja,és mi az hogy ha elszáll a rózsaszín köd, ottmaradnak a hurkák?anyád nem tanított meg normálisan gondolkodni?sajnálni tudlak csak...

Kérdezőnek üzenném,hogy 75kilósan nekem ne rinyáljon..nem kövér..maximum husis..legalább van mit fogni rajtad!És jól jegyezd meg,soha de soha ne a pasi miatt fogyózz,hanem csakis magad miatt!!Mert úgy tetszenél magadnak,ennyi..

2010. nov. 3. 12:44
 14/26 anonim ***** válasza:
12:44es vagyok..csak annyit fűznék még hozzá,hogy a mai ocsmány világnak köszönhetően elferdült a fiatalok gondolkodása,de nagyon...enm az a szép,amikor zörögnek a csontok,80karika lóg ki az orrodból,füledből,innen-onnan...nem az a jó ha felrakod magadat az iwiwre,amint egy szál semmiben csücsörítessz és lefényképezed magad a tükörben..ezt mikor fogjátok márfel?
2010. nov. 3. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:

ja,és mégvalamit ennek a 17 éves fiúnak....aki szereti a duci csajokat,az nem normális???miért is???

majdidősebb leszel,hátha másképpfogsz vélekedni

2010. nov. 3. 13:03
 16/26 anonim ***** válasza:
ha lefogysz majd kosarazd ki azt a fiút!!vagy hülyítsd be!!
2010. nov. 3. 13:05
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

12:44nek üzenem h ha majd felnő, másképp fog vélekedni :):) majd ha 20 év múlva otthagyja a "ducikedvelő" pasija egy vékony szösziért :P:P

Egyébként abban igazad van h senkinek sem más miatt kéne fogyózni, hanem magáért... de aki magáért nem képes az legalább más miatt fogyjon akkor :P

17/F

2010. nov. 3. 13:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak,nem fog elhagyni a pasim:) Akkorra már rég a felesége leszek,és lesz egy tucat gyerekünk:)..ja,és soem kedvelte a szőkéket..ennyi..:)
2010. nov. 3. 13:28
 19/26 anonim ***** válasza:
nem mondanám h annyira"kövér" vagy.én is 160 körül vok és 70 voltam(persze már fogytam azóta)és akkor se voltam egy nagy állat..most se vok vékony 6-7 kilot fogytam január óta(akkor voltam 70)de nemhiszem h 75 kilosan a magasságodhoz(mégha kicsit sok is)túl kövér lennél.apád meg egy köcsög ha ezért cseszeget.
2010. nov. 3. 13:34
 20/26 anonim ***** válasza:

Ja igazad van olyan még sosem történt az emberiség történetében h vki elhagyna volna a feleségét meg a gyerekeit :D:D:D

Lehet h idősebb vagy de sokkal naivabb mint én :D

2010. nov. 3. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!