Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bűntett a sors ennyire?

Miért bűntett a sors ennyire?

Figyelt kérdés
Mikor megszülettem ,igazából nem is akartak engemet,de anyú megtartott.Apám ivott nagyon minden pénzt elvert,még az én zsebpénzemet amit gyűjtőttem a perselyemben azt is.Nagyon sokszor bántott,volt hogy tiszta monokli voltam,meg anyukám is.Lehettem olyan 2-3 éves körüli,de emélkszek dolgokra amiket tett velem apám.Mindig menekülni kellett előle.Majd anyúkám elvált tőle,engemet anyukám nevelt fel.Apám nem láttogatott,pénzt sem küldött.Gyerek korom sem volt jó.De inkább ezt most nem részletezném.Fiatalon megismertem a férjemet akihez hozzá is mentem,mert nagyon szerelmes lettem belé.Nem ivott,csak modjával alkalamanként,nem volt agresszív ,nem bántott sose,nem nőzőt csak épn voltam neki.Nagyon boldog voltam vele.Majd jöttek a gyerekek sorba.Mikor megszületett a második.A férjemről kiderült megcsalt egy nővel többször is.Ekkor nagyon rosszul éreztem magamat,pedig megadtam neki mindent mégis megtette.A nő állitása szerint nem jelentett neki semmit.Akkor megbocsáltottam neki visszafogadtam.Majd összejött a másikkal akibe szerelmes lett állitása szerint ekkor ő akart elválni tőlem.Pokol volt az élettem.Elment ,hogy átgondolja a dolgokat,a végén engemet választott.Nem tudtam mit tegyek, mert akkor még nagyon szerettem. Vele maradtam.Az hozzáteszem a munkahelyéről hivogatták a nők utána azt mondta nekem csak barátok,probáltam hinni neki.Majd rá nemsokára szintén megcsalt,ekkor én kidobtam többször nem szerettem volna megbocsáltani neki.Rettenetesen fáj.Beadtam a válópert.Komolyan elakartam válni tőle.Erre ő vissza könyörögtte magát,soha tőbbet nem tesz ilyet csak fogadjam vissza.Hát visszafogadtam,de feltételekkel.Rá pár hónapra kiderült a nő terhes ,sajnos nemvette észre és márt nem tudja elvettetni.Küldözgette a leveleket,fényképeket,fenyegetözött.Természetesen a páromat nem érdekelte,a nő neki nemjelentett érzelmileg semmit elmondása szerint.Megszületett a gyerek ,járkálhatunk biróságra.Kiderült tuti az ővé.A páromat nem érdekelte,azt mondta neki nem kellettt a gyerek.Meg őt ne akarja senki megfogni gyerekkel.Nagyon kivoltam,folyton ugy érezttem nem szeret azért teszi ezeket.Azóta eltelt kisidő,még mindig csinál dolgokat,konkrét megcsalást nemtudok róla.Anyosról ne is beszéljünk állandóan engemet szidott én voltam a szemét szerinte.Mellette a testvére és családja fenyegett hol engemet hol a gyerekeimet.Volt, hogy csinált kárt is nálam.Nagyon elegem van nemtudom mitévő legyek?
2010. nov. 3. 07:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
A másik dolog ha sikerül a munka a gyerekeimet adig hova teszem?Árulja márt el valaki.Ugyanis egy óvódás nem tud egyedül menni az óvódába.(ha mondjuk délölöttös vagyok).Ez nagyon érdekelne okoskák véleménye.ugyanis kisgyerek nem lehet otthon egyedül.
2010. nov. 4. 14:32
 22/31 anonim ***** válasza:
Tudod hányan dolgozunk gyerek(ek) mellett??Oviba viszed munka előtt és érte meg munka után, ilyen egyszerű.És mielőtt is okoskodóknak nevezel bárkit is, az utolsó két sorodat OLVASD EL!!Szerintem mi csak arra válaszoltunk, h gyenge "nő" vagy."El akartam válni, kiraktam, bla-bla-bla", legalább magadnak ne hazudj.
2010. nov. 4. 15:37
 23/31 A kérdező kommentje:
Csakhogy az óvóda 6-kor nyit.A munkahelyre meg 6-ra odakell érni,vagy még elöbb.Mi van akkor ha délutános ,és éjszakás vagy?Vagy dolgoz csak két műszakba akkor mi van ,hogy oldod meg délután?Szinte nem létezik olyan munkahely ahol egy műszakba kell menni melózni.De gratulálok ha te egyedül hagyod otthon a gyerekedet.
2010. nov. 4. 15:46
 24/31 anonim ***** válasza:
52%
De hát úgysem akarsz változtatni semmin. Mindenki hülye, mert nem értenek meg, kifogás kifogás hátán, így a gyerek, úgy az óvoda, amúgy a végrehajtó. Nem kellett volna ide írnod, hisz eleve tudod mi a hiba, a megoldást is tudnád, de képtelen vagy lépni. Akkor maradjon minden ugyanígy és hátha a kedves férjed újabb ügyecskéje jól bajba sodor és végképp felborul az életed.
2010. nov. 6. 21:57
 25/31 anonim válasza:
47%
Szerintem meg pont jó, hogy írtál, az életben semmi sem tisztán fekete, meg fehér. A véleményekből legalább látod, mi van a mérleg egyik, ill. másik serpenyőjében. Bár a piszkálódó válaszok elég szükségtelenek, gondolom piszkálod magad eleget a dolog miatt... Egyébként manapság ilyesztően sok a csonka család, a hol itt-hol ott hányódó gyermek. Pedig régen sem voltak az emberek szentek... Az hiszem ma nem divat a tolerancia...
2010. nov. 7. 22:20
 26/31 anonim válasza:
had kérdezzem meg a párod annak idején nem akart elválni? az első félrelépésénél ott kellett volna hagynod.
2011. febr. 8. 16:19
 27/31 A kérdező kommentje:
Ez a baj ,hogy nem.Én akartam válni,de viszakönyörögte magát persze.Igy megbocsáltottam neki.Meg azért mert szeretem.Mindig azt mondta engemet szeret,belém szerelmes.De nem értem akkor miért lépet félre?
2011. febr. 9. 14:07
 28/31 A kérdező kommentje:
De azóta sokat változtam én is ez régebben volt neki a félre lépése.Szóval velem nem szórakozhat én is találok magamnak pasit akivel félre léphetek ha akarok.Olyat is aki szeret.
2011. febr. 9. 14:11
 29/31 anonim válasza:
biztos vagy abba,hogy ha bosszuból csalod meg azzal eléred a célod?de ha azt akarod,hogy elhaggyon akkor meglehet.neked kell tudni mit akarsz vele lenni és megmenteni a kapcsolatotkat vagy ujéletet akarsz kezdeni.
2011. febr. 13. 13:42
 30/31 A kérdező kommentje:
Utolsó Nekem sikerült kébzeld!Bár azon a ponton voltam ,két lehetőség van,az egyik vagy helyrejön a kapcsolatunk ,hogy féltékenyé teszem,vagy végleg vége!Én márt beletörödtem mindegyik változatba!Csak reménykedtem hátha helyrejön a férjem!Mindenkinek ajánlom akit megcsalt a férje!Tegyétek féltékenyé egy másik férfivel!Nálam bevált azóta puszilgat ölelget stb.Még sírt is ,hogy nem akar elvesziteni.
2011. febr. 14. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!