Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt reális hazaadni...

Mennyi pénzt reális hazaadni a szülőknek, ha otthon laksz?

Figyelt kérdés

Mindent magamnak fizetek és vásárolok, itthon kizárólag a wc papír, mosószer, ásványvíz és kenyér, amiből én is elveszek, ha szükséges.

Egyéb szokásaim: naponta zuhanyzok, tv-t nagyon ritkán nézek, a laptopom megy pár órát tanítási időszakban.

Mennyit reális hazadni manapság a fizetésből?

aug. 29. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én semennyit nem kérnék el, ha beleférne eltartani. Miből lesz saját otthona, ha elveszem a fizetését.

Olyan baromi nehéz lakádhoz jutni, hogy segíteném ezzel, ha mással nem tudom.

aug. 29. 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Lesülne a pofámról a bőr, ha kérnék egy fillért is a gyerektől.
aug. 29. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem amíg tanulsz, addig semennyit. Én legalábbis nem kérnék a gyerekemtől pénzt.
aug. 29. 11:13
 4/13 A kérdező kommentje:
#3 Nem csak iskola, munka is.
aug. 29. 11:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Tehát van fizetésem.
aug. 29. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Értelek, de szerintem amíg tanul a gyerek, addig a szülőnek illene eltartania.

Nyilván nem arról beszélek, amikor 32 évesen a hatodik mesterijét kezdi, mert miért ne, de az első egyetemet én mindenképpen finanszíroznám a gyerekem számára.

De nyilván az a leghasznosabb, ha ezt a szüleiddel beszéled meg.

aug. 29. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Ha a gyerek milliót keresne havonta, és én meg minimálbért, akkor se kérnék tőle semmit.
aug. 29. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha magadnak fizeted a dolgaid, akkor nem kell.
aug. 29. 13:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor tanultam és dolgoztam mellette, nem kellett fizetnem semmit. Tanulmányok után sem várta el anyukám, viszont én mindig feladtam a csekkeket, ezzel segítve őt. Minden más kiadást ő fizetett, és sokszor adott pénzt csak úgy.

Szerintem velük kellene megbeszélned, hogy adj-e a kiadásokba, vagy meg tudják oldani egyedül.

aug. 29. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Ott buktam meg, mint anya, mikor a gyerekemtől egy fillért is elfogadok.

Ha szeretnél segíteni, vásárolj be mondjuk mosószerből, vagy egy heti nagybevásárlást csinálj meg. Figyelmesség, anyagilag is segítség, de mégsem az, hogy leszámolva odaadod a pénzt.

aug. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!