Mit szólnál hozzá, ha a fiad római katolikus pap akarna lenni?
Nekem még nincs gyerekem, de szerintem ez függ attól is,hogy miért akar pap lenni.
Két közeli ismerősöm is van ,az egyik most csinálja a doktoriját Rómában, őt pár éve szentelték fel. Iszonyú jó arc, de ő kiskora óta ebben volt, vallásos család és ő például azért lett pap,hogy megmutassa,hogy milyen az igazi Krisztusi szeretet.
A másik ismerős, még csak most kezdi a teológiát, de ővele félnék éjszaka egyedül maradni...mert ő azért akar pap lenni mert van benne egy felsőbbrendűség tudat és ő akar irányítani... szóval szerintem becsülendő,ha valaki erre a hivatásra teszi fel az életét ha tiszták a szándékai
Lám, lám, ez a keresztény tudat. Tehát aki nem vallásos, esetleg nem borul térdre a Vezér előtt, az ballibsi és proli. Szrencsére egyre kevesebb ilyen elfogult, agymosott van.
Csuhások, térdre imához. Emlékszik ki mondta ezt?
Nagyon meglepődnék rajta, mert még csak megkeresztelve sincs egyik se.
De nyilván a neveltetése az, ami miatt ezt tervezi a fiad. Szóval ha ez volt az eredeti célod is, hogy papot nevelj belőle, akkor gratulálok, ha meg nem, akkor valamit nagyon elszúrtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!