Mit gondoltok arról, hogy Hodász András katolikus pap meleg lett?
Semmi, magánügye.
A problémám nekem a pávatáncával van. Néha tradicionalista pap, aki elkötelezetten a konzervatív politika mellett áll, néha meleg barista, aki liberálissá vedlette magát. Néha fideszes konzervatív, néha MZP-konzervatív...
Hát kedves kérdező, én ezen egyáltalán nem csodálkozom, hetente hallunk híreket homoszexualitásról, pedofíliáról.
Ha a statisztikát nézzük, meredeken nő a melegek száma.
És úgy tűnik a Bibliát sem nagyon olvasta, milyen undorítónak tartja Isten ezt a szokást is.
Neked mi a véleményed?
Nem újdonság, várható volt, papnak csak ezek mennek...legalább nem kiskorúakra bukik, mint volt rendtársai zöme.
Egyik interjújában olvastam, kamaszkorában őt is elkapták a sekrestyében.
Felőlem vonzódhat ha akar. Lehet, hogy így is sokan vonzódnak hozzám rengeteg helyen.
A vonzalommal nincs semmi baj. Ha ez már viselkedésben is megnyilvánul és a viselkedése át lép egy határt akár annak ellenére, hogy jeleztem neki, hogy nem érdekel azzal már baj van. De itt sem a homoszexualitásával lenne a baj hanem a viselkedésével ami ugyan úgy problémás heterók esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!