Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a fiad...

Mit szólnál hozzá, ha a fiad római katolikus pap akarna lenni?

Figyelt kérdés
aug. 22. 18:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%
20:36 hívő "ballipsi proli" vagyok. Mesélj még, mit kéne szerinted gondolnom a világról 😂
aug. 22. 21:14
 12/29 anonim ***** válasza:
23%

Vagy elhülyült és tényleg komolyan goldolja, vagy a gátlástalansága ért el egy olyan szintet, hogy jópofizva lop meg másokat.

Hogy melyik rosszabb, az egy másik kérdés...

aug. 22. 21:25
 13/29 anonim ***** válasza:
25%

Nekem mindegy, csak tartsa meg magánügynek a vallását.

(Ha átjön ebédelni, s asztali áldást mond, az már nem magánügy. Akárcsak a többi nyalánkság sem. Például mikor a covidkor rájöttek, hogy milyen "jó" ötlet hangszórón közvetíteni a misét a templom környékére.)

Magáért a papságért nem, de az ilyen húzásokért egy idő után lehet kitagadnám. (Nem jogi értelemben, mert ahhoz sajnos ennél több indok kell.)

aug. 22. 21:32
 14/29 anonim ***** válasza:
19%
Ateisták vagyunk az apjával, így nehezen választhatna rosszabbat! Nem tudom hogyan reagálnék
aug. 22. 21:34
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanúgy elfogadnám, mintha azzal jönne haza, hogy egy másik pasit szeret.

A fiam. És ezek nem olyan súlyosságú dolgok, amik ezen változtatnának.

Ha gonosz indíttatásból embert ölne, vagy valakit megerőszakolna, az egy világot törne össze bennem. De ha papnak vagy homoszexuálisnak "áll", atomfizikus, utcaseprő, zenész vagy hentes akar lenni, arra áldásomat adom.

aug. 22. 21:49
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
A #9-es nem hívó, hanem maximum divatból templomjáró, aki vasárnaponként a legjobb ruhájában parádézik a templomban, és próbálja minél kevesebb ásítozással végigülni a misét... Ha hívő lenne, hallott volna már valamit arról, hogy "ne ítélj, hogy ne ítéltess", meg olyan elvont dolgokról, mint a felebaráti szeretet, a szabad akarat, stb.
aug. 23. 07:27
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
Ha ennyire bele van bolondulva, akkor már menthetetlen sajnos.
aug. 23. 10:36
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

Na megszólat a fene nagy keresztényi szeretet és tolerancia.

Ugye orbán hívő is vagy?

aug. 23. 12:20
 19/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem is van pap fiam. Elképesztő mennyi és milyen rosszindulatú hozzászólások íródtak. Csak sajnálni tudom ezeket az embereket.
aug. 23. 12:27
 20/29 anonim ***** válasza:
10%

"Ugye orbán hívő is vagy?"

Igen, pontosan az vagyok. Miért mégis kire kéne szavaznom ? Egyedül ő nem gúnyolódik a vallásos embereken és a határon túli testvéreinket sem löki el magától. Próbáltam nyitni baloldali emberek felé, de szinte mind ilyen istentelen, gyűlölködő, negatív, jellemzően három műszakos, cigiző gyári munkás volt. Azzal még nincs is baj, ha valaki fizikai munkát végez, de nem Orbán a hibás, amiért büdös volt a tanulás.

aug. 23. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!