Miért nem értik meg a szüleim, hogy ez nekem rosszul esik?
Figyelt kérdés
16 éves koromban pcos-t, majd később korai menopauzát állapítottak meg nálam ami azt jelenti, hogy gyermeket már nem szülhetek hisz a menzeszem is teljesen elmúlt végleg annak ellenére, hogy csak 29 éves vagyok.
A szüleim viszont minden nap azt hajtják, hogy ők mennyire szeretnének unokát és, hogy "jajj másnak is mondták már nem lesz gyereke aztán mégis lett". Nagyon szeretnék örökbe fogadni de most nincs párkapcsolatom egyedül pedig nehézkes és nem is tudnèk most egyedül felnevelni egy gyereket.
Rengetegszer beszéltem már velük és mondtam el, hogy rosszul esik ez, hogy minden nap felhozzák az unoka témát hisz tudják a helyzetem. Hogyan értessem meg velük, hogy nem vagyok képes unokát szülni nekik? Borzasztó,ez már minden napos téma itthon.
aug. 10. 18:42
31/31 anonim válasza:
Talán ideje lenne levállni a toxikus mocsok szüleidről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!