Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségemnek autóbalesete...

Feleségemnek autóbalesete volt, hogyan segíthetek neki?

Figyelt kérdés
Feleségemnek pénteken autóbalesete volt, szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta. Teljesen maga alatt van.
2010. nov. 1. 20:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a rossz, kivált, ha nőkkel történik az eset, hogy még le is tolják, hogy milyen béna, mert persze nő, és talán még szőke is. az ilyesmi ronda dolog, és lehet hogy valaki nem is magától a balesettől van ki, hanem attól hogy fél a megítéléstől. Sokszor ez jó alkalom a férfiaknak, kimutathatják, hogy ők milyen tökéletesek. Csak azért írtam ezeket, kerüld el az ilyesminek még a látszatát is.
2010. nov. 8. 19:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt tavaly autóbalesetünk és én is magam alatt voltam hetekig. Nekem elég volt,hogy a párom megölelt, simogatott. Szavak nélkül segített a legtöbbet.
2010. nov. 8. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!