Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségemnek autóbalesete...

Feleségemnek autóbalesete volt, hogyan segíthetek neki?

Figyelt kérdés
Feleségemnek pénteken autóbalesete volt, szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta. Teljesen maga alatt van.
2010. nov. 1. 20:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele beszélgetni. Feleségem 24 éves. Én meg 26. Szerencsére nem vagyok egyedül mert a feleségemnek ott van az öccse és a kishúga. Köszönöm az értelmes válaszokat. Soha nem csalnám meg, és még viccből sem mondanám. 4 éve együtt vagyok vele.
2010. nov. 1. 21:17
 12/22 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném hogy a feleségemnek sem egyszerű, mert nem régen műtötték. 1 hónapja vesztettük el a kisbabánk.
2010. nov. 1. 21:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Szeresd, ahogy eddig. Már ha eddig jól szeretted.
2010. nov. 1. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Májusban összetörtem a férjem autóját. Egy biciklis átvágott előttem a 4 sávos úton és hogy ne gázoljam el, félrerántottam a kormányt. A kerékpáros le sem lassítva, sértetlenül elkerekezett, én meg a szomszédos sávban egymásba toltam 3 autót. A rendőrök persze nem találták meg, engem hoztak ki vétkesnek. Magam alatt voltam.

A férjem azzal kommentálta a dolgot : "Autóm bármikor lehet másik. Életem szerelme csak egy van.",majd néhány héttel később, amikor elhoztuk a karosszériástól az autóját annyit mondott : "Örökös kenyere lesz nálunk Bennynek /így becézzük az autóját/, mert megvédett téged. Dudukában meghaltál volna." Nekem ez a 2 mondat többet jelentett, mintha órákig vigasztal.

Persze ez csak az én véleményem. Amíg szeretitek egymást, addig mindig van remény, hogy jóra fordulnak a dolgok. És már a kérdésfeltevésed ténye is mutatja, hogy a szerelemmel/szeretettel nincs probléma. :)

2010. nov. 2. 08:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaz amit egyik válaszoló írt, nem mindenkinek ugyanaz a vigasztalási mód jó, van akinek úgy jó ha sajnálgatják, pátyolgatják, van akinek meg ha elterelik a figyelmét és felvidítják, a lényeg hogy te ismered te tudod eldönteni neki melyik a jobb, a fontos hogy érezze mellette vagy.
2010. nov. 2. 09:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen. Feleségem is mondta hogy az autó összetört, de mondtam neki hogy engem az autó nem érdekel, csak az hogy Ő jól van.
2010. nov. 2. 10:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd és támogasd. De a kérdésből már látni, hogy ezt teszed.
2010. nov. 2. 10:58
 18/22 anonim ***** válasza:

szegény:( sajnálom...:( mindenképpen legyél mellette, nyugtasd meg, és próbáld meg vidítani:)

szeresd...mond neki, hogy legyen boldog, és adjon hálát azért, hogy túlélte, és hogy vki vigyázott rá, aki most is vele van, és ne aggódjon, minden rendben lesz, te is vele leszel, és bármikor számíthat rád:)

nézzetek vígjátékokat, amiben ( nézz utána, vagy már megnézett film legyen) nincs semmi, ami a balesetére utalna...

kapcsolj vidám zenéket...főzz neki, vegyél neki édességeket...:)

persze, nem tudom milyen a feleséged...nem ismerem a természetét, hogy mennyire örülne ezeknek, vagy hogy éppen ellenkezőleg hatna-e rá...ezért nem is akarok hülyeségeket írni, ezek csak tippek, majd meglátod, hogy bejönnek-e, vagy szeretné-e ezeket...de ne szidj, ha fordítva sül el, csak szeretnék segíteni:)

jobbulást a feleségednek:)

2010. nov. 2. 19:44
 19/22 anonim ***** válasza:

legyél vele,ha az kell,akkor napi 24 órát egy darabig

és bár többen irták,nem feltétlen kell erőltetni,hogy vezessen...

párom 2 éve törte totálkárra a kocsit,szerencsére maradandó sérülése nem lett,de jópár hónapig még álló kocsiba se ült csak mikor nagyon muszáj volt(mára bezzeg eszébe nem jut,hogy nem 180-al kellene menni)

legyél vele,babusgasd,kiheveri

2010. nov. 2. 21:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Feleségem nem vezet olyan gyorsan, csak szegényem este jött haza, előzni akart és neki ment szembe a másik kocsinak, mert nem volt kivilágítva.
2010. nov. 3. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!