Gál Gábor 2024 kérdése:
Hagyományos, konzervatív családmodellben éltek?
Figyelt kérdés
Tehát adott a háztartásban egy férfi-nő házaspár, akiknek ez az első házasságuk, és van legalább egy gyerekük. Nincsenek mostohák, nevelők, féltestvérek, egyedülálló szülők... stb.aug. 2. 08:00
21/27 anonim válasza:
Igen, a szüleimnek ez az első házasságuk, már 20 éve együtt vannak.
22/27 anonim válasza:
Hagyományosnak hagyományos (46N, 44F, 3 hónapos a kisfiunk), de a "konzervatív" kifejezés mást jelent. Viszont a férjem elvált szülők gyermeke, mozaikcsaládból jön (édes, mostoha és féltestvérei is vannak, utóbbi mindkét szülőtől), én pedig elvált szülők gyermeke vagyok, anyu egyedül nevelt engem öcsémmel.
23/27 anonim válasza:
Apámnak volt egy felesége, tőle 3 gyerek. Anyámnak egy férje, onnan 2 gyerek. Aztán egymásra talált apám és anyám, születtem én és 2 testvérem. Aztán anyámnak született még egy gyereke az új pasijatol, annak is volt már akkor 2 fia.
Röviden ez a rész ennyi, tehát annyira nem tipikus.
De én jelenleg szerencsére abban, férj, feleseg, 2 gyerek.
24/27 anonim válasza:
Utolsó gratulálok Anyádnak, szereti a f.szt 😂
25/27 anonim válasza:
24# 19-es apjának miért nem gratulálsz? 3 házasság, 4 gyerek. Ja, mert férfi, az"más", akkor ő a falu bikája.
26/27 anonim válasza:
Apámnak nem? Neki is 6 gyereke volt összesen 🤷
27/27 anonim válasza:
A szüleimmel abban éltünk. Első és utolsó házasság, egy gyerek (én). Bár szerették egymást, de szerintem nem voltak boldogok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!