Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyományos, konzervatív...

Gál Gábor 2024 kérdése:

Hagyományos, konzervatív családmodellben éltek?

Figyelt kérdés
Tehát adott a háztartásban egy férfi-nő házaspár, akiknek ez az első házasságuk, és van legalább egy gyerekük. Nincsenek mostohák, nevelők, féltestvérek, egyedülálló szülők... stb.
aug. 2. 08:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Ilyenben eltem, mindket szulom elso -es valoszinuleg utolso- hazassagaban szulettunk a batyammal, 39 eve vannak egyutt.

En viszont olyan ferfi felesege vagyok, akinek van mar egy gyereke mastol es hazas is volt. Nekunk most erkezik az elso es utolso kozos gyerekunk. En pedig meg nem voltam hazas.

De a ferjem csaladjaban is voltak valasok, vannak feltestverek.

aug. 2. 09:37
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Ilyenben éltem amíg éltek a szüleim, én egyedülálló vagyok.
aug. 2. 09:43
 13/27 anonim ***** válasza:
63%

7 éve házasságban élek, ez az első házasságom. Van két gyerekünk, a nagyobbik előző kapcsolatomból van.

Anyumék 36 éve házasok.

A férjem szülei is 40 éve házasok.

aug. 2. 09:46
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenben éltem szüleimmel, de már a párommal élek házasság nélkül, 2 macskával, gyerek nem lesz.
aug. 2. 09:49
 15/27 A kérdező kommentje:

Az első tíz válasz alapján tehát 40% él konzervatív családmodellben.

A szavazás 50%-50%.

aug. 2. 09:51
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
38 éve élek a férjemmel, egyikünk sem volt előtte házas. Két gyerekünk van, a lányunk férjnél van (férjének és neki is ez az első házassága) és három gyerekük született. A fiamnak volt egy sikertelen házassága, gyerek nem volt. Most párkapcsolatban él, van egy kislányuk.
aug. 2. 09:56
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy a válaszok miért érdekelnek lepontozast?? Komolyan érdekelne a pszichológiaja. Nem azt kérdezte hogy milyen színű a nap és azt írták hogy fekete. Mert akkor értenem.

Vagy itt tényleg ennyi lelki nyomorult éli ki magát?

aug. 2. 10:11
 18/27 anonim ***** válasza:
89%

Anyukám egyedül nevelt fel, úgyhogy sajnos nem ilyenben nőttem fel, hiányzott az apa a családból.

A barátommal mindketten 30 évesek vagyunk, gyereket egyelőre nem tervezünk. A saját mintám miatt félek, hogy egyedül maradok egy gyerekkel és úgy kell felnőnie, mint nekem, de anyagilag megprobalom magam függetlenné tenni, hogy a jövőben, ha így alakulna az életem, ne legyen probléma.

aug. 2. 12:13
 19/27 anonim ***** válasza:
75%

12 éve élünk együtt házasság nélkül, 2 közös gyerek. Nekem van egy harmadik az előző kapcsolatomból. Sosem voltam házas, párom sem.

Az ő szülei nem váltak el, nincs féltestvére. Az én szüleim elváltak és van 3 féltestvérem 2 anyától (apám a 3. Házasságában él, mindegyikből született gyerek)

aug. 2. 13:04
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Nekem is van egy fiam és neki is. A közös az, hogy nála az anya lépett le, és hagyta ott őket, nálam meg az apa. Egyikük sem látogatja a saját gyerekét, tehát egymás gyerekeinek anyja és apja is lettünk. Így lettünk egy család, házasok vagyunk és nem csaljuk meg a másikat, nincs harmadik fél meg nyitott kapcsolat- ebben a tekintetben "konzervatív" család vagyunk.
aug. 2. 15:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!