Elárulná valaki hogy mi értelme az életemnek? Én már nem tudom.
3 éves koromban , elváltak a szüleim...anyával maradtam , és nem voltam hajlandó hétvégén se elmenni apához..mindig anyuval akartam maradni..6 évesen , kiderült hogy van valami anyu fülével..egy rutin műtét , pár nap pihi , és minden ok...a műtét lezajlott...anyát kitolták a korterembe..és otthagyták , nem várták meg amig felébredt...anyának leállt a légzése , és túl későn értek oda...meghalt...nekem hetekig nem tudták hogy mondják meg..csak annyit tudtam hogy kicsit még a korházba kell maradnia maminak..aztán..apuval vásárolni voltunk..és csörgött a telefon...a nővérem volt az (féltesó , felnőtt)..és hívott hogy menjünk át...egész úton arról áradoztam , hogy meglepetés buli lesz , amin majd ottlesz anya , és tökjólesz minden...apa tudta miért megyünk...teljesen beleéltem magam , hogy több hét után , végre láthatom..odamentünk..ottvolt pár rokon..égett pá gyertya...én még ekkor is azthittem , hogy ez a "beugratás" , és mingyár előjön Anya...beszélgettünk kicsit..aztán nővérem sirni kezdett..és közölte: "Mesike , a Mami nem jön már haza soha". Sírni kezdtem , szinte fel se fogtam...apunak nem volt munkája , ezért nővéremékhez kellett költöznöm , vidékre...2 évig ott laktam , aztán apának lett munkája , lakása , és végre vele lakhattam..de ő folyton dolgozott/dolgozik...reggeltől esteg..ha éppen otthon van,üvölt..nagyon durván , több éve.../pl. olyanakot hogy: te tetves szemé*láda, te mocs*os féreg,menj a pics*ba,ku*va any*dat. , és ilyeneket pl. azért , mert elölhagytam egy tányért..., tudom nemkéne..dehát ez van..gyerek vagyok , és nem hiszem hogy ez akkora bűn..én próbálok rendes lenni..,..az üvöltözés után kb. 1 órával , zokogva jön oda hogy bocsássak meg neki ,de rettentő ideges a munka miatt...megértem Én..de mindig rajtam csattan az ostor..naponta háromszor-négyszer el kell viselen , hogy ilyen durván üvölt..idegességembe elkezdek enni...amiatt mostanra nem vagyok "túl vékony"..emiatt piszkálnak a suliba ,szintén nagyon durván , egy barátom sincs , mert ha bárkiis szóba állna velem , "az osztály menői" őt is kiutálnák...magányos vagyok , érzékeny , elkeseredett...az egyetlen aki éltet , a cicám..Bagira..1 éve kaptam , egy ismerőstől..azóta ő jelenti nekem az életet..ha nem lenne , már rég egy autó elé ugrottam volna...és 2 hete..elszökött..ugyérzem nincs értelme élni..elegem van ...tisztában vagyok vele ,hogy vannak akiknek nincs mit enni , betegek...stb. de mindenkinek a saját gondja a legnagyobb...
mit tegyek most..ugyérzem lassan megölöm magam..
12,5/L
szia
nekem szinte egész más problémám volt mint neked.a családi rész csak annyi h szinte soha nem jöttem ki a szüleimmel,mindig veszekedtem mind a kettővel.Nálam a nagyibb bajt a pasik jelentettek,pontosabban egy.már jártunk egy ideje és egyszer cs bejelentette h kész neki ennyi elég volt na de itt nem is ez a lényeg.Én úgy gondoltam megoldom a problémám:neki álltam eret vágni(igen tudom mindenki elítéli)de nem érdekelt megoldás volt.kb fél évig csináltam és egyszer a barátnőm és revette és szólt az anyámnak na de itt nem rólam van szó
egy a lényeg nyugodj meg mennin fog minden én is rendbe jöttem hidd el neked is menni fog
keress egy barátot v ki cs szóba áll veled vagy nem??
vagy azért vágsz eret mert nem ér élet inger és ez olyan csipjetek meg hogy érezzem hogy élek dolog vagy azért mert a lelki fájdalmat máshová akarod összpontositani de attol még fájni fog a lelked és a tested és a sebeid is szal sokat nem érsz el vele.
irtam privit a másik eret vágó csajnak
Szia!
Semmiképpen ne öldd meg magad,apudék szeretnek,és még nagyon-nagyon sokan. :) Apud sem szeretne kiabálni veled,de hát igen,a munka miatt ideges,és nem nagyon tudja kezelni,és azért megy oda hozzád bocsánatot kérni,mert nagyon szeret téged,és sajnálja. Mert nem akar megbántani,csak kirobban belőle a düh,ami sajnos rajtad csattan.:(
Mi az msned?
Hol laksz?
15L
Engem ez a videó tett helyre, pedig nekem sincs könnyű életem, nézd meg, hátha kicsit jobban leszel tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0
Van hozzá felirat, nagyon megható és igaz!
21/L
19:02es...nem tudom , tudnék-e , de nem is akarnék..nagyon szeretem apát..és abszolut megértem,hogy ideges a munka miatt...borzasztóan rosszul esik mikor ilyeneket mond nekem..de nem akarnám egyedül hagyni...amikor kiabál , és aztán bocsánatot kér..mindig elmondja , hogy énvagyok a legfontosabb neki mindennél,és mindent értem tesz...
többieknek is köszönöm a választ (:
:'(
Ha nem sajnálná, nem kérne bocsánatot. Szóval fel a fejjel!
Az, hogy tisztában van a hibáival, itt most azzal, hogy sokszor felkapja a vizet, az első lépés, amit a változás felé tett. És innen már csak egy ujjnyi kell.
Hidd el, hogy nagyon kevés kell hozzá. Ha az ember rájön a saját hibáira, mint például az édesapád, MEG FOG VÁLTOZNI!
Minden veszekedéssel egyre jobban felbosszantja magát is, hogy nézd meg, megint nem sikerült nyugodt maradnod, így egyre közelebb és közelebb hajtja magát a változáshoz.
Ne add fel, és igazuk van a többieknek. Keresned kell egy hobbit. Én például írok szabadidőmben, novellát, verset, regényt, mikor mit. A fontos, hogy jól érezzem magam.
Nekem sincsen sok barátom. Az én osztályomban is sok a nagyképű, akik minden hétvégén isznak, diszkóznak, stb.
De nem akartam és nem is akarok soha közéjük tartozni.
Inkább maradok egyedül, mint hogy velük barátkozzak. Sokszor a visszahúzódó, magányosnak tűnő emberekkel próbálok barátkozni, mert hasonlóan ők is másképpen látják egy kicsit a világot. :))
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!