Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elárulná valaki hogy mi...

Elárulná valaki hogy mi értelme az életemnek? Én már nem tudom.

Figyelt kérdés

3 éves koromban , elváltak a szüleim...anyával maradtam , és nem voltam hajlandó hétvégén se elmenni apához..mindig anyuval akartam maradni..6 évesen , kiderült hogy van valami anyu fülével..egy rutin műtét , pár nap pihi , és minden ok...a műtét lezajlott...anyát kitolták a korterembe..és otthagyták , nem várták meg amig felébredt...anyának leállt a légzése , és túl későn értek oda...meghalt...nekem hetekig nem tudták hogy mondják meg..csak annyit tudtam hogy kicsit még a korházba kell maradnia maminak..aztán..apuval vásárolni voltunk..és csörgött a telefon...a nővérem volt az (féltesó , felnőtt)..és hívott hogy menjünk át...egész úton arról áradoztam , hogy meglepetés buli lesz , amin majd ottlesz anya , és tökjólesz minden...apa tudta miért megyünk...teljesen beleéltem magam , hogy több hét után , végre láthatom..odamentünk..ottvolt pár rokon..égett pá gyertya...én még ekkor is azthittem , hogy ez a "beugratás" , és mingyár előjön Anya...beszélgettünk kicsit..aztán nővérem sirni kezdett..és közölte: "Mesike , a Mami nem jön már haza soha". Sírni kezdtem , szinte fel se fogtam...apunak nem volt munkája , ezért nővéremékhez kellett költöznöm , vidékre...2 évig ott laktam , aztán apának lett munkája , lakása , és végre vele lakhattam..de ő folyton dolgozott/dolgozik...reggeltől esteg..ha éppen otthon van,üvölt..nagyon durván , több éve.../pl. olyanakot hogy: te tetves szemé*láda, te mocs*os féreg,menj a pics*ba,ku*va any*dat. , és ilyeneket pl. azért , mert elölhagytam egy tányért..., tudom nemkéne..dehát ez van..gyerek vagyok , és nem hiszem hogy ez akkora bűn..én próbálok rendes lenni..,..az üvöltözés után kb. 1 órával , zokogva jön oda hogy bocsássak meg neki ,de rettentő ideges a munka miatt...megértem Én..de mindig rajtam csattan az ostor..naponta háromszor-négyszer el kell viselen , hogy ilyen durván üvölt..idegességembe elkezdek enni...amiatt mostanra nem vagyok "túl vékony"..emiatt piszkálnak a suliba ,szintén nagyon durván , egy barátom sincs , mert ha bárkiis szóba állna velem , "az osztály menői" őt is kiutálnák...magányos vagyok , érzékeny , elkeseredett...az egyetlen aki éltet , a cicám..Bagira..1 éve kaptam , egy ismerőstől..azóta ő jelenti nekem az életet..ha nem lenne , már rég egy autó elé ugrottam volna...és 2 hete..elszökött..ugyérzem nincs értelme élni..elegem van ...tisztában vagyok vele ,hogy vannak akiknek nincs mit enni , betegek...stb. de mindenkinek a saját gondja a legnagyobb...

mit tegyek most..ugyérzem lassan megölöm magam..

12,5/L

2010. nov. 1. 18:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:

szia

nekem szinte egész más problémám volt mint neked.a családi rész csak annyi h szinte soha nem jöttem ki a szüleimmel,mindig veszekedtem mind a kettővel.Nálam a nagyibb bajt a pasik jelentettek,pontosabban egy.már jártunk egy ideje és egyszer cs bejelentette h kész neki ennyi elég volt na de itt nem is ez a lényeg.Én úgy gondoltam megoldom a problémám:neki álltam eret vágni(igen tudom mindenki elítéli)de nem érdekelt megoldás volt.kb fél évig csináltam és egyszer a barátnőm és revette és szólt az anyámnak na de itt nem rólam van szó

egy a lényeg nyugodj meg mennin fog minden én is rendbe jöttem hidd el neked is menni fog

keress egy barátot v ki cs szóba áll veled vagy nem??

2010. nov. 1. 19:01
 22/44 anonim ***** válasza:
Szegényke. A nővéredhez nem tudsz költözni?
2010. nov. 1. 19:02
 23/44 anonim válasza:
most látom hogy elfogadtad a jelölést :) Ha gondolod csetelhetünk
2010. nov. 1. 19:02
 24/44 anonim válasza:

vagy azért vágsz eret mert nem ér élet inger és ez olyan csipjetek meg hogy érezzem hogy élek dolog vagy azért mert a lelki fájdalmat máshová akarod összpontositani de attol még fájni fog a lelked és a tested és a sebeid is szal sokat nem érsz el vele.

irtam privit a másik eret vágó csajnak

2010. nov. 1. 19:04
 25/44 anonim ***** válasza:
Kedves Emese! Tényleg szomorú a történeted, vannak nálad sokkal jobb helyzetben lévő lányok, és sokkal rosszabb helyzetben lévők is. De most nem a más élete a lényeg, hanem a Tiéd. Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, ebben igazad van. Igazat kell adnom a második hozzá szólónak is. Bár durván hangzik, és úgy érzed, jogod van sajnálni magad, el kell gondolkodnod azon, hogy ne "hisztizz" tovább. Nagyon rossz lehet nap mint nap elviselni Anyukád hiányát, Apukád kirohanásait,az osztálytársaid gonoszságait, ráadásul a kiscicád is elveszett. DE! Egy bizonyos szintig szabad csak szomorúnak, depressziósnak lenni, és el kell hogy jöjjön az a pont, amikor nem úgy kelsz fel, és fekszel le,hogy szörnyű az életed! Bármilyen nehéz is, állj talpra, erősödj meg, határozd el, hogy mindezek ellenére, nem egy elnyomott, maga bizonytalan ember leszel,egy szürke kisegér, hanem igen is igyekszel az életedet jól alakítani! Hogyan? Ahogy a többiek írták.. Használd ki az iskola lehetőségeit, tanulj sokat, mert az csak a hasznodra fog válni! A nagy tudás is ad önbizalmat! Keress magadnak hobbit, ami lehetőleg mozgással kapcsolatos, mert az idegességedet nagyon jól le tudod vezetni vele,jobb kedved is lesz tőle. Az,hogy van rajtad felesleg, csak jobban elveszi az életkedvedet, úgyhogy ezt a problémát is ki kell küszöbölnöd! Igen, neked, egyedül neked! Ne várd, hogy más hozza meg az eredményeket, csak magad érheted el! Nagyon fiatal vagy még, de meg tudod csinálni, csak akarni kell. Ne a múltba nézz, hanem előre. Sikeres akarsz lenni? Hát tegyél érte. Ha Apukád látja, hogy mennyit küzdesz, becsülni fogja. És hidd el, bár közhelyes, de el fog jönni az a bizonyos nagy szerelem, aki miatt érdemes lesz élned! Minél okosabb, csinosabb, talpraesettebb leszel, annál boldogabb is... Sok sikert és minden jót!
2010. nov. 1. 19:20
 26/44 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmiképpen ne öldd meg magad,apudék szeretnek,és még nagyon-nagyon sokan. :) Apud sem szeretne kiabálni veled,de hát igen,a munka miatt ideges,és nem nagyon tudja kezelni,és azért megy oda hozzád bocsánatot kérni,mert nagyon szeret téged,és sajnálja. Mert nem akar megbántani,csak kirobban belőle a düh,ami sajnos rajtad csattan.:(

Mi az msned?

Hol laksz?

15L

2010. nov. 1. 19:27
 27/44 anonim ***** válasza:

Engem ez a videó tett helyre, pedig nekem sincs könnyű életem, nézd meg, hátha kicsit jobban leszel tőle:

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

Van hozzá felirat, nagyon megható és igaz!

21/L

2010. nov. 1. 19:31
 28/44 anonim ***** válasza:
ha csak erről a topikról ennyien barátkoznának veled, akkor nyilván nem te vagy a szar ember, hanem az osztálytársaid. Ami ebben a korban elég gyakori a suliban, nem csak veled. Találnod kéne valamien elfoglaltságot ami örömet okoz és sikereket is érsz el benne, pl valamilyen sportot, bármit, vannak sportklubbok is amikhez csatlakozhatsz. Vagy írás, vagy fotózás vagy bármi amit szeretnél csinálni, én pont ezeket csinálom és időm nincs arra hogy azon gondolkodjak ki mit gondol rólam, mert élvezem ezeket a dolgokat! És ez látszik is rajtam, tehát ha belülről boldog vagy, az kisugárzik rád, és másként állnak hozzád az emberek is hidd el. Ugyanez érvényes a faterodra is, és bárkire. Ha te tudod hogy ki vagy és mit tudsz, akkor a többi ember is elismer, na itt nem a butus, felszínes, sokszor gonoszkodó, korosztályodra gondolok, akiket még valószínűleg sosem ért semmilyen csapás, illetve nem érett gondolkodásúak mint te. Nagyon fiatal vagy még ahhoz hogy megkeserítsen az élet, de az biztos, ha felnőtt korodban az akadályokat sokkal jobban fogod venni mint a kortársaid. Te most kapod a pofonokat sajnos, de ezeket mindenki megkapja az élete folyamán. Rem találsz magadnak azért igaz barátokat, suliba én se az osztálytársaimmal spanoltam, hanem a felsőbb évesekkel, vagy a másik osztállyal.
2010. nov. 1. 19:32
 29/44 A kérdező kommentje:

19:02es...nem tudom , tudnék-e , de nem is akarnék..nagyon szeretem apát..és abszolut megértem,hogy ideges a munka miatt...borzasztóan rosszul esik mikor ilyeneket mond nekem..de nem akarnám egyedül hagyni...amikor kiabál , és aztán bocsánatot kér..mindig elmondja , hogy énvagyok a legfontosabb neki mindennél,és mindent értem tesz...

többieknek is köszönöm a választ (:

:'(

2010. nov. 1. 20:03
 30/44 anonim válasza:
100%

Ha nem sajnálná, nem kérne bocsánatot. Szóval fel a fejjel!

Az, hogy tisztában van a hibáival, itt most azzal, hogy sokszor felkapja a vizet, az első lépés, amit a változás felé tett. És innen már csak egy ujjnyi kell.

Hidd el, hogy nagyon kevés kell hozzá. Ha az ember rájön a saját hibáira, mint például az édesapád, MEG FOG VÁLTOZNI!

Minden veszekedéssel egyre jobban felbosszantja magát is, hogy nézd meg, megint nem sikerült nyugodt maradnod, így egyre közelebb és közelebb hajtja magát a változáshoz.

Ne add fel, és igazuk van a többieknek. Keresned kell egy hobbit. Én például írok szabadidőmben, novellát, verset, regényt, mikor mit. A fontos, hogy jól érezzem magam.

Nekem sincsen sok barátom. Az én osztályomban is sok a nagyképű, akik minden hétvégén isznak, diszkóznak, stb.

De nem akartam és nem is akarok soha közéjük tartozni.

Inkább maradok egyedül, mint hogy velük barátkozzak. Sokszor a visszahúzódó, magányosnak tűnő emberekkel próbálok barátkozni, mert hasonlóan ők is másképpen látják egy kicsit a világot. :))

15/F

2010. nov. 1. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!