Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mozaikcsalád? Nálatok hogy...

Mozaikcsalád? Nálatok hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Kérdésem lenne, hogyan néz ki nálatok a mozaikcsaládotok? Nálunk szerintem nem a legjobb. Amikor a férjem fia itt van, csak az ő sorsát intézi ( vacsi, fürdés...stb...) az enyémet nem. Egyébként sem sokat foglalkozik az enyémmel de amikor itt van a sajatja is mindenki intézi a sajátját. Van közös is azt is intézi szereti...stb...
aug. 1. 20:58
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
19-es, a szövegkörnyezet értelmezése még nem megy, de ettől persze lehetsz okosabb nálam ez nem kétség. 😘
aug. 2. 10:41
 22/35 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen itt is az volt, a szabalyokat be kell tartani erre az volt a reakció, hogy ő nem akar jönni a férjem pedig persze ezt nem akarja ezért amikor itt van azt csinál amit akar. Mondjuk itt igazából semmi törvénybe ütköző dolog nincs mert gépezik egész nap, ( pont úgy mint otthon)de én pl. ezt sem szeretem. Mert persze az enyém is akar neki én pedig nem engedem non stop.
aug. 2. 10:44
 23/35 A kérdező kommentje:
De hogy az enyém se érezze rosszul magát többet engedem azokon a hétvégéken a gépezest, amikor itt van a férjem gyereke.
aug. 2. 10:46
 24/35 A kérdező kommentje:
Egy kicsit olyan dolgot kell csinálnia amit nem akar, azonnal sír otthon az anyjának hogy ő nem érzi itt jól magát. Nem akar jönni.
aug. 2. 10:47
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Mostohaanyám utál, mint a szart, pusztán azért, mert létezem.

Mióta összeköltöztünk - mert muszáj költözni persze -, apa szrik a fejemre, a kapott mostohabátyám a sláger.

Tízéve nem élek otthon, de máig nem felejtem azt a lelki terrort, amit kaptam a kedves új nőtől, csak azért, mert utált.

Miért utált? Ő "nem utált". Van képe a szemembe hazudni, amikor rákérdeztem már felnőttként, hogy mégis mire volt jó neki ez az egész ellenségeskedés felém.

Ennyit róla, meg apáról.

Nekem ilyen remek élményt adott a mozaikcsalád. Meg egy csomó elbszást a személyiségemben, ami miatt évek óta pszichológushoz járok.

aug. 2. 11:34
 26/35 anonim ***** válasza:
Jól elbeszélgetsz magaddal kérdező. (21-24)
aug. 2. 12:43
 27/35 A kérdező kommentje:
26-os, mindig lemaradt valami. 🤷
aug. 2. 14:25
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mozaikcsalád nem létezik. Csak egy tákolmány, kényszerből összetartott öszvér kínlódás amit a tapintat miatt elneveztek mozaik"családnak".
aug. 3. 10:20
 29/35 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen... Színtiszta igazság. 😔
aug. 3. 11:07
 30/35 anonim ***** válasza:
DE mi jogon város el hogy ő szeresse és foglalkozzon a tiéddel, mikor te nem teszed ugyan ezt az övével? Mivel különb a te gyereked? Elárulom, semmivel
aug. 3. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!