Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már lassan 2 hónapja nem jön...

Már lassan 2 hónapja nem jön a gyereket Meg nézni az apja,olyan rosszul esik nekem, hogy fogadjam ezt el?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

4 hónapja költöztünk külön a férjemmel. Azóta vagy csak 3 alkalommal volt, egy pár percre csak.

Akk mondja így úgy hiányzunk neki, nem bírja a gyerek nélkül, aztán még se jön.

Folyamatosan csak iszik, a kocsmába jár.

Tudom örüljek hogy egy ilyen apa nem jön megnezni a gyereket, de akkor is, úgy sajnálom szegény kisfiam, mert ezek szerint nem szereti.

Volt így más is?

Annyi a szerencse hogy a gyerek nem is nagyon hiányolja.

3,5 éves a kisfiam.

2024. júl. 27. 13:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Engem az érdekelne, hogy miért lett vége.
2024. júl. 28. 01:18
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy szereti, de az alkoholt sokkal jobban. Amúgy basszus, én be se engedném. Alkoholista állat :/
2024. júl. 28. 05:57
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

En is alkesz apaval nottem fel. Kezd a ferjem is belecsuszni, en nem fogom ugy felnevelni a gyerekem, ahogy anyam engem meg a batyamat. Nem volt jo gyerekkorunk, tesom tobbre emlekszik, de apam a mai napig vedel.

Megmondtam, hogy a lanyomat nem engedem alkoholistak koze, szoval lehet valasztani, vagy a pialgatas, vagy eltiltas lesz. Ennyi.

En nem fogok ebbe belesorvadni mint ahogy anyam tette. Nem is sikerult szepen felnonunk batyammal, megvannak a nyomok. O nem tud felmutatni egyetlen egy ertelmes parkapcsolatot sem, en meg ugyanazt a hibat kovettem el, mint anyam.

2024. júl. 28. 08:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Inkább az a kérdés, TE miért akarod, hogy egy alkoholista látogassa a gyerekedet?

Nálam ez úgy működne, hogy amíg piál, nem jön a gyerekem közelébe, ha a feje tetejére áll sem.

2024. júl. 28. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ez is te vagy, ugye? Tényleg fordulj pszichológushoz, ő nem ítélkezik, hanem segít neked meglátni a valóságot és hogy könnyebb legyen neked.

2024. júl. 28. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Kezdj új életet, amibe nem fér bele ez a bántalmazó! Tudsz élni nélküle, már 4 hónapja képes vagy rá. Ha majd rendbejössz, még megtalálhatjátok egy nem ivó (!), normális emberrel egymást.
2024. júl. 28. 10:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, hogy egy lecsúszott alkoholista inkább kimarad a képből....
aug. 5. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!