Már lassan 2 hónapja nem jön a gyereket Meg nézni az apja,olyan rosszul esik nekem, hogy fogadjam ezt el?
Sziasztok.
4 hónapja költöztünk külön a férjemmel. Azóta vagy csak 3 alkalommal volt, egy pár percre csak.
Akk mondja így úgy hiányzunk neki, nem bírja a gyerek nélkül, aztán még se jön.
Folyamatosan csak iszik, a kocsmába jár.
Tudom örüljek hogy egy ilyen apa nem jön megnezni a gyereket, de akkor is, úgy sajnálom szegény kisfiam, mert ezek szerint nem szereti.
Volt így más is?
Annyi a szerencse hogy a gyerek nem is nagyon hiányolja.
3,5 éves a kisfiam.
En is alkesz apaval nottem fel. Kezd a ferjem is belecsuszni, en nem fogom ugy felnevelni a gyerekem, ahogy anyam engem meg a batyamat. Nem volt jo gyerekkorunk, tesom tobbre emlekszik, de apam a mai napig vedel.
Megmondtam, hogy a lanyomat nem engedem alkoholistak koze, szoval lehet valasztani, vagy a pialgatas, vagy eltiltas lesz. Ennyi.
En nem fogok ebbe belesorvadni mint ahogy anyam tette. Nem is sikerult szepen felnonunk batyammal, megvannak a nyomok. O nem tud felmutatni egyetlen egy ertelmes parkapcsolatot sem, en meg ugyanazt a hibat kovettem el, mint anyam.
Inkább az a kérdés, TE miért akarod, hogy egy alkoholista látogassa a gyerekedet?
Nálam ez úgy működne, hogy amíg piál, nem jön a gyerekem közelébe, ha a feje tetejére áll sem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ez is te vagy, ugye? Tényleg fordulj pszichológushoz, ő nem ítélkezik, hanem segít neked meglátni a valóságot és hogy könnyebb legyen neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!