Már lassan 2 hónapja nem jön a gyereket Meg nézni az apja,olyan rosszul esik nekem, hogy fogadjam ezt el?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
4 hónapja költöztünk külön a férjemmel. Azóta vagy csak 3 alkalommal volt, egy pár percre csak.
Akk mondja így úgy hiányzunk neki, nem bírja a gyerek nélkül, aztán még se jön.
Folyamatosan csak iszik, a kocsmába jár.
Tudom örüljek hogy egy ilyen apa nem jön megnezni a gyereket, de akkor is, úgy sajnálom szegény kisfiam, mert ezek szerint nem szereti.
Volt így más is?
Annyi a szerencse hogy a gyerek nem is nagyon hiányolja.
3,5 éves a kisfiam.
júl. 27. 13:34
1/17 anonim válasza:
Majd ha leteszi az italt jöjjön. Még ez is jobb, mintha piásan járna a nyakatokra észt osztani.
2/17 anonim válasza:
Nyilván azért nem hiányolja a gyerek, mert eddig sem foglalkozott vele. Örülj neki, hogy nem pereskedik a fele idő láthatásért az ilyen. Szar dolog apa nélkül felnőni, de van aki nélkül jobb. Ne erőltesd, foglalkozz a gyerekkel helyette is.
3/17 anonim válasza:
Apám piásan járt, örülj, hogy az exed nem megy.
4/17 anonim válasza:
Sosem érdekelte, nem is fogja. Neked azt mondja amit hallani akarsz. A gyereknek is hazudni fog mikor felnő. Készülj, "miattad történt" az egész. Ő jött volna, te nem hagytad, stb. És a gyerek hinni fog neki.
5/17 anonim válasza:
Tudomásul kell venned, hogy alkoholista. Az felülír mindent, téged, gyereket. Ha nem hagyja abba az ivást csak rosszabb lesz. Nem hajlandó felelősséget vállalni önmagáért sem, nem még egy gyerekért.
6/17 anonim válasza:
Valójában neked hiányzik. Te a házasságod szétmenését nem tudod elfogadni. Időbe telik, mint minden gyász. Segít, ha racionálisan mondogatod magadnak, hogy ez a házasság életképtelen volt, alkoholistával nem szabad együttélni. Néha indulnak válásos önsegítő csoportok a Napfogyatkozás Egyesületnél.
7/17 anonim válasza:
Nem hiányolja, mert nincs kit, válás előtt sem remekelt.
Ne aggódj a fiad miatt.
8/17 anonim válasza:
A kulcs szó az ivás kocsmázás,ne haragudj de aki iszik kocsmázik annak elörébb való a pia mint a gyermeke,addig ne is reménykedj amíg nem teszi le az italt,
9/17 anonim válasza:
Arra nagyon figyelj, nehogy te betegedj bele ebbe a sok rágódásba. Ez a választásod nem sikerült, hidd el, az alkoholista bárki más mellett is így élt volna, nem tudhattad előre, jobb embernek hitted mint amilyen. Gyászold el ezt a kapcsolatot aztán kezdj el élni. Esetleg menj el egy pszichológushoz átbeszélgetni, milyen jelekre figyelj ha legközelebb ismerkedsz. Ne tölts éveket a rajta való gondolkodással, ne adj teret a "mi lett volna ha..." tévutaknak. Előtted az élet, éld kiegyensúlyozottan, boldogan, neked is, fiadnak is jöhet még egy sokkal szebb élet, de csak akkor ha megadod az esélyt erre magatoknak. Az nem mellette lesz. Akkor sem ha pár hónap múlva azzal akarna hitegetni. Alkalmatlan rá, más utat választott. Nem, nem tudod letéríteni róla és nem is a te dolgod. Magadért és a fiadért vagy felelős, nem egy másik felnőttért aki fütyül rátok, éli világát. Soha ne higgy neki, hazudik.
10/17 anonim válasza:
Nekem édesapám volt alkoholista, mellette nőttem fel. Az tudom mondani, hogy az alkohol nem osztozik senkivel, kizárólagosságot követel magának. Aki egyszer összeadta magát az alkohollal, annak tönkre mennek az emberi kapcsolatai, mert az ital mindennél fontosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!