Megérné a testvéremmel kiköltözni Szlovákiába?
A szüleink támogatják. 25km-re élünk a határtól, a Profesia.sk szerint van jó munkalehetőség, ami ideális lenne nekünk. Szeretnénk szlovák munkatársakst, barátokat
Egy cég telefonközpontjában tudnánk a leghamarabb munkát vállakni. Úgy érezzük, hogy készen állunk.
Ti mit gondoltok erről?
Tekintve, hogy fogalmatok sincsen semmiről, csak valami gyors ötlet hatására mennétek - ennyi erővel maradhattok Mo-n is.
Munka ott is van, ehhez nem kell országot váltani.
Nem értem, hogy miért pont Szlovákiába akartok menni, nincsen ott semmi amiért érdemes lenne oda költözni. Nagyjából egy szinten Magyarországgal, de soktekintetben még rosszabb a helyzet, mint nálunk.
Havonta 2-3 alkalommal szoktam kimenni Szlovákiába, bevásárlás céljából, vannak termékek amiket sokkal olcsóbban meglehet vásárolni. Vannak kint ismerőseim és barátaim, ők meg Magyarországra járnak át dolgozni, már évek óta, de sokan úgy vannak vele, hogy akár ide is költöznének.
Szlovákiában sem fogtok olcsóbban ingatlan vásárolni vagy bérelni, ott is lehet jól keresni, de nem egy telefonközpontban.
Mennyire megy a szlováknyelv? Mert anélkül ott nem fogtok tudni megélni.
Kedves kérdező kíváncsi vagyok a reakciódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!