Mindig tolem kernek penzt, azzal az indokkal hogy nekem nincs gyerekem, csak a probleman van az osszes testverem miatt, csak a gond. Nem akarok veluk foglalkozni, ugye jogos ez?
Allandoan tolem kerik a penzt, es ugy kerik hogy elvarjak hogy adjak, mert en ezzel tartozok, mivel nekem nincs gyerekem, nekik igen..
Ilyen a felfogasuk. En nem mondok rosszat a gyerekeikre ,isten orizzen, ok nem tehetnek arrol hogy megszulettek. De a szuleik nagyon felelotlenek..nem is kedvelem oket, csak akkor keresnek ha penz kell.
Sosem voltunk jo viszonyban, masak vagyunk nagyon.
Akarhanyszor meglatom a nevuket mar tudom hogy baj van..olyan emberek akikkel en nem baratkoznek es szoba sem alnek veluk ha nem lennenek a testvereim.
Csak a bajt hozzak az eletembe, a stresszt es a gondot. Nem akarok veluk foglalkozni egyaltalan.
De mit csinaljak? Tilsam le oket?
Ugye jogos ahogy erzek?
Nem tartozom feleloseggel ertuk, raadasul van amelyik idosebbek tolem es ferfiak.
Meg olyanokat csinalnak hogy nekik nincs bejelentett munkaviszonyuk, hol dolgoznak hol nem, es nem hagynak beken hogy vegyek fel nekik hitelt.
Elvarnak tolem, hogy en fiatal dolgozo lany letemre, rontsam el az eletem miattuk, mert nekik elvan, es tegyem magam barlistara hogy nekik penzuk legyen. Telefont, tv-t is velem akarnak felvetetni, azzal az indokkal nekik nem adnak, es fizetni fogjak. En egyalatalan nem akarom oket az "eletembe"
Miért adsz nekik? Mondd meg, hogy most neked sincs.
Majd leszoknak arról, hogy hívjanak.
Fejőstehénnek néznek, mert hagyod magadat érzelmileg zsarolni. Mibe kerülne azt mondani, hogy most nem adok, mert másra kell a pénz amihez semmi közötök sincs. Megsértődnek és a problémád megoldódott és éled a boldogan az életedet?
Felnőttként nem vagy köteles beszámolni senkinek sem a pénzügyeidről. Ha továbbra sem tudsz nemet mondani akkor életed végéig pénzelheted őket és te nem viszed majd semmire sem.
Gondolom, a szülei.
Le is írta, hogy ő egy fiatal lány, teljesen normális, hogy magyarázkodik nekik.
De engedni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!