Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostohalányomat kiköltöztett...

A mostohalányomat kiköltöztettem itthonról, mert élhetetlen vele az élet. Férjem, az apja, mellette áll, hogy rá kellett volna hagynom a dolgokat. Szerintetek jogosan költöztettem ki itthonról?

Figyelt kérdés
Meg most hogy innen ki lett rakva, nem nagyon van hova mennie, ezért is sajnálkozik a férjem... De ez nem az én dolgom. Én nem tudtam többé vele élni.
2024. júl. 18. 05:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem írtad le rendesen a kérdést így sokan azt hittŕk hogy kb egy 18 évest akarsz kirakni. A tulajdonrész meg fontos, láttam már olyat hogy köze nem volt a lakáshoz az illetőnek de dumálni akart ki lakhat ott meg ki nem. Azért más ha közös tulajdonban nem akarsz megtürni egy 38 éves valakit. Főleg ha nem így indult az összebútorozás. Miért nem lehet vele élni amúgy? Elviselhetetlen, nem dolgozik, iszik vagy mi?
2024. júl. 18. 21:14
 22/23 A kérdező kommentje:

Hát ha azt mondom, egy szalmaszálat nem tett keresztbe, akkor az enyhe kifejezés. Neki jó a mocsok, étel helyett meg bekapni valami semmit. Hotelként kiszolgáltuk, hogy emberi életet éljen. Éjjel megjött piásan bármely órakor, fölvert.

A lánya aranyos, dolgos, tisztes, okos. Sajnálom, hogy nyakába kapta az anyját...

2024. júl. 18. 22:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Na már kezdődik a gyerek kitúrása az örökségből. Tipikus mostohai szokás.
2024. júl. 25. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!