A mostohalányomat kiköltöztettem itthonról, mert élhetetlen vele az élet. Férjem, az apja, mellette áll, hogy rá kellett volna hagynom a dolgokat. Szerintetek jogosan költöztettem ki itthonról?
Csak akkor, ha kizárólag tied a lakás. Ha közös tulajdon, akkor a döntés is közös kellett volna, hogy legyen. Ha csak a férjed tulajdona, akkor neked nincs ebben szavad.
Amúgy elég gerinctelen dolog csak úgy kitenni egy fiatalt, ha tényleg nincs hova mennie, kivéve pár nagyon extrém kivételt.
De persze, ez így csak egy felületes, hergelő kérdés, mert nagyon sok infó hiányzik.
Miért piál a lány, annyira gonosz mostoha vagy, hogy csak így bírt elviselni???
Amikor rányomultál az apjára, akkor nem gondoltál bele abba, hogy neki gyereke van , és ez jár bizonyos kötelezettségekkel annak az apának?
Kié is a lakás? Tiéd teljes egészében, kvázi apuka is hajléktalan lenne amúgy? Nincs keresete és semmibe nem ad bele? Te tartod el teljes egészében az apukát is, hogy nem lehet beleszólása semmibe?
A lánya 20 éves és egyedül lakik.
De amúgy már megkaptam a választ, az itteniek nagyja szerint nem jogos volt. Ettől függetlenül tarthatatlan volt vele az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!