Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostohalányomat kiköltöztett...

A mostohalányomat kiköltöztettem itthonról, mert élhetetlen vele az élet. Férjem, az apja, mellette áll, hogy rá kellett volna hagynom a dolgokat. Szerintetek jogosan költöztettem ki itthonról?

Figyelt kérdés
Meg most hogy innen ki lett rakva, nem nagyon van hova mennie, ezért is sajnálkozik a férjem... De ez nem az én dolgom. Én nem tudtam többé vele élni.
2024. júl. 18. 05:43
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Élhetetlen alatt azt értem, nem veszi ki a részét a háztartásból, és piásan jár haza, felver minket.
2024. júl. 18. 05:47
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Hát, ha a te házadban éltek akkor jogos. Ha közösben vagy a férjedében, akkor nem. Neked van gyereked?
2024. júl. 18. 05:57
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Ha a tied a lakás és felnőtt emberről van szó, aki nem tartja be az együttélés alapvető szabályait, és úgy viselkedik, mintha neki csak jogai és privilégiumai lennének, akkor igen, jogosan tetted ki.

Majd megy most az anyjához lakni.

2024. júl. 18. 05:59
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves a gyerek ? És kié a lakás ?
2024. júl. 18. 06:01
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Válaszolj a feltett kérdésekre.
2024. júl. 18. 06:55
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Fogadok, hogy a kérdezőnek annyi köze van ahhoz a lakáshoz, mint nekem a pápa választáshoz, semmi, de most, hogy "hangosan gondolkodtam" befogja írni, hogy az övé a lakás, vagy hogy van benne tulajdon része.
2024. júl. 18. 07:15
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Ha a lakás a tiéd, a lány valóban a patás ördög, és többször figyelmeztették, hogy ha nem változtat, ez lesz, még akkor is durva, hogy a párod véleményét figyelembe sem véve hoztad meg a döntést. Ha bármelyik nem áll fenn, akkor teljesen elfogadhatatlan.

Férjed egy papucs. Gondolom, ezért sz@rod le a véleményét.

2024. júl. 18. 07:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Okos ember előre elkerüli az ilyen élethelyzeteket, mert ezek gyakorlatilag kikerülhetetlenek és az összes érintett életét megnehezítik.
2024. júl. 18. 07:35
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

"Okos ember előre elkerüli az ilyen élethelyzeteket, mert ezek gyakorlatilag kikerülhetetlenek és az összes érintett életét megnehezítik." Igen, de sajnos nem mindig tudink előre okosak lenni és csak belecsúszunk egy-egy hülye helyzetbe.

A mostohacsaj most amúgy hajléktalan?

2024. júl. 18. 07:40
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
Akkor én ufó vagyok. Még ha az enyém is a lakás, akkor is ez olyan dolog, amiről előtte nyilván beszélek a társammal.
2024. júl. 18. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!