Hogyan beszéljük meg a párom gyerekeivel, hogy miért ajándekoztam el a tengerimalacaikat, ha látszólag nem akarják megérteni?
Karácsonyra kérték őket. Én már akkor megmondtam, hogy borzasztóan rossz ötlet, de az apjuk csak azt látta, hogy mennyire fognak neki örülni. Igen, örültek is vagy 4-5 napig. Onnantól nem foglalkoztak velük és az apjuk lelkesedése is eltűnt, amint az egyik megharapta, mikor segített az első takarításnál. A helyük kicsi volt, nem volt időm úgy foglalkozni velük, ahogy kellett volna, ráadásul a nőstény már hasasan érkezett, szóval gyorsan sokan lettek, ezért kerestem nekik gazdit.
Tényleg szuper helyre kerültek, kinti-benti kifutóval, szóval 5 csillagos ellátást kapnak. A gyerekeknek szóltam, hogy jöjjenek elbúcsúzni tőlük, de nem jöttek.
Pénteken indult az apjuk 4 hetes láthatása és az volt az első, hogy ahogy megérkeztek kitört a hiszti, hogy én elloptam a malacaikat és utálom őket mert az én gyerekeim állatait bezzeg nem ajándekoztam el stb. Az apjukkal is összevesztem már mert elkezdte mondogatni a lányoknak, hogy majd hoz újakat. Megmondtam neki, hogy ha megpróbálja, vele együtt vágom ki mindet. Eléggé összekaptunk.
Hogyan lehetne ezt az egészet megbeszélni a lányokkal, ha egyszerűen nem akarják felfogni?
7 és 9 évesek.
Nem kell velük semmit megbeszélni, ellenben a pasiddal nagyon kellene, mégpedig hogy mit engedTEK meg a gyerekeknek és mit nem.
Ezen kívül azt is, hogy miért bsz neked keresztbe pusztán mert a lányoknak adja a szuperaput.
Nekem nem kéne ilyen "férfi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!