Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljük meg a párom...

Hogyan beszéljük meg a párom gyerekeivel, hogy miért ajándekoztam el a tengerimalacaikat, ha látszólag nem akarják megérteni?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kérték őket. Én már akkor megmondtam, hogy borzasztóan rossz ötlet, de az apjuk csak azt látta, hogy mennyire fognak neki örülni. Igen, örültek is vagy 4-5 napig. Onnantól nem foglalkoztak velük és az apjuk lelkesedése is eltűnt, amint az egyik megharapta, mikor segített az első takarításnál. A helyük kicsi volt, nem volt időm úgy foglalkozni velük, ahogy kellett volna, ráadásul a nőstény már hasasan érkezett, szóval gyorsan sokan lettek, ezért kerestem nekik gazdit.

Tényleg szuper helyre kerültek, kinti-benti kifutóval, szóval 5 csillagos ellátást kapnak. A gyerekeknek szóltam, hogy jöjjenek elbúcsúzni tőlük, de nem jöttek.

Pénteken indult az apjuk 4 hetes láthatása és az volt az első, hogy ahogy megérkeztek kitört a hiszti, hogy én elloptam a malacaikat és utálom őket mert az én gyerekeim állatait bezzeg nem ajándekoztam el stb. Az apjukkal is összevesztem már mert elkezdte mondogatni a lányoknak, hogy majd hoz újakat. Megmondtam neki, hogy ha megpróbálja, vele együtt vágom ki mindet. Eléggé összekaptunk.

Hogyan lehetne ezt az egészet megbeszélni a lányokkal, ha egyszerűen nem akarják felfogni?

7 és 9 évesek.

júl. 15. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egyetértek hogy nem a kerdezo dolga pesztralni, es apuka es a gyetekek is baromira nem felelossegteljesek. Jol tette hogy elvitette oket. De miert kellett volna az anyjukhoz magukkal vinni? Nem veletlen nem vett nekik ő gondolom. Besz.rnek ha valaki ramsozna egy halom malacot. (ahogy szerencsetlen kerdezore sozta apuka)
júl. 15. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell velük semmit megbeszélni, ellenben a pasiddal nagyon kellene, mégpedig hogy mit engedTEK meg a gyerekeknek és mit nem.

Ezen kívül azt is, hogy miért bsz neked keresztbe pusztán mert a lányoknak adja a szuperaput.

Nekem nem kéne ilyen "férfi".

júl. 16. 08:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekekkel nincs mit megbeszélni, mert már próbáltad, de nem megy át. Valószínűleg azért, mert nem kedvelnek igazán, és ez egy jó lehetőség arra, hogy látványosan nehezteljenek. Férjed viszont úgy viselkedik mint egy tízéves, ez sokkal aggasztóbb. Vele kellene átbeszélni ezeket, és valószínűleg van több probléma is a felszín alatt.
júl. 16. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Két gyerekes hapsi és az utódok se estek messze a fától... ezeknek a pacákoknak aranyból van a micsodájuk (tengerimalac hadművelet csak egy lesz a sorban)
júl. 16. 16:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Neked meg az elsőnek igaza van.
júl. 17. 03:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, a 2. válaszra gondoltam, de végülis az 1. se mond hülyeséget.
júl. 17. 03:00
 17/17 anonim ***** válasza:
imadom az allatokat, esutalomn a felelotlenul mas kontojara bevallalt allattartokat. Jol tetted hogy elajandekoztad oket es jo helyet talaltal nekik. pergesd le magadrol a dolgot es ha nem tetszik akkor lapat a hapsinak.
aug. 8. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!