Elkéstem, vagy még ráérek? Feleslegesen aggódok?
Október végén leszek 26... Szeretnék már családot, barátnőt, feleséget. Mindent fel akarok adni egy családért.
Úgy érzem le vagyok maradva... Szerintetek túl gondolom?
"Szomorúságban miért jó lenni?"
Szomorúságban nem lehet és nem is szabad családot alapítani..!
Megbánnád te ne félj a gyerekvállalást, aztán írnál ide megint, hogy hát mégsem így képzeltem, mégis túl korai volt, hogy lehettem ilyen hülye….
A gyerek édes, de sok pénzbe kerül , a feleséged majd hízik vagy 20 kilót szülés után, melle, hasa megereszkedik sok esetben, es szexről hallani sem akar, csak a gyerekkel törődik ( ami így normális) de te mondasz neki majd köszönetet, hogy ekkora áldozatot hozott es feláldozta a testét hogy megszülhesse a gyereked?
Elárulom nem.
Majd észreveszed, hogy a kolléganődnek bezzeg milyen feszes a feneke es mindig szexen jár az esze nem mint a feleségednek. Es megcsalod.
Ez a klisé ami szinte mindenkivel előfordul.
Különben az ember sose elégedett!
A szingli házasodni akar, a házas irigyli a szinglit, ha van munka az a baj, ha nincs munka az a baj, ha nincs társ az a baj, ha van, akkor az, hogy megfulllaszt, es unalmas, szeret de nem bírod mar mert túlszeret, vagy nem szeret eléggé.
Van társ, de nincs gyerek, nagy baj, szomszedok téma híján kérdik mikor jön a gyerek, ha lesz egy, mikor jön a második.
Az ember sose elégedett, egy folytonos nyüzsgés és keresésben van, sose örül annak ami van!
Igen, elkéstél...
Én 22 éves vagyok és már nekem is minimum 5 éve kell, hogy legyen barátnőm, de legyen inkább stabil 7 éve...
Ha valamiről le kell mondani, az nem a legjobb.
Éretlen vagy az írásképed alapján.
Hidd el, nem nagy buli, ne abból indulj ki, amit médiában tolnak család propagandát, meg amiket felraknak a közösségi oldalakra, képmutatás az egész.
Nem gondolnám, hogy le vagy maradva.
A szingli életnek és a családosdinak is vannak előnyei, hátrányai egyaránt.
Mérlegelj, ne másokat akarj utánozni!
A család nem egy álom, sok buktatója van!
Egy álmot kergetsz, amire nem vagy érett.
Nagyon sokszor az ilyen hirtelen fellángolás "gyereket akarok meg családot" - hisztiből lesz az, hogy a pasi rájön, nem olyan poén az egész éjjel síró gyereket hallgatni és elhúz a francba.
Mivel NEM tudja, mivel jár, nem néz utána, csak a rózsaszín köd lebeg előtte, jaj de cuki a kisbaba, és én AKAROM őt - aztán rájön a kiábrándító valóságra.
Persze akkor már mindegy, mert a gyerek ott van, nevelni kell(ene) - aztán x idő után kilép a dologból, mert "nem így tervezte".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!