Mit csináljak, ha már élni sincs kedvem?
Egész életemben csak szopóágon vagyok, vagyis mindig szívok. Évek óta munkanélküli vagyok, nem találok munkát. A volt osztálytársaim boldogak, mert házasságban élnek, gyerekeik vannak így 30 körül, nekem meg semmim nincs. Bár van kapcsolatom, de együtt nem élünk. Ez az első igazi párkapcsolatom, eleinte örültem is neki, de már nem.
Amilyen béna vagyok, szerintem soha nem sikerül egy jó állást találnom, mert senkinek se fogom tudni eladni magam egy állásinterjún sem, pláne hogy tőlem csak jobbak is vannak.
Fejleszd magad, pl. tanulj nyelvet, nyelvvizsgázz, hogy könnyebben találj munkát. Elsőre valami egyszerűbb munkát is elvállalhatsz, pl. recepciózás.
Mi a gond a kapcsolatoddal? Ebből is lehet házasság és gyerekek.
Bocsi, de akkor miből élsz évek óta? Ha van valahonnan zsé, menjél el pszichológushoz / pszichiáterhez kérlek. Meg lehet gyógyítani a depressziót és az önértékelési zavarokat is felül tudod írni, csak sok idő kell hozzá, terápiában tudsz gyógyulni.
Egyébként még mindig tudsz tanulni, de elötte jobb lenne ha gyógyulnál.
Hagyd a drogokat!!! (Több gondot okoz mint amennyit megold.)
Inkább prôbálj kiszabadulni ezekből a negatív gondolati körökből!
Csináld a napjaidat máshogyan mint eddig!
Sportolj,v. relaxálj, menj emberek közé vagy vonulj el, végezz önkéntes munkát, stb. de mindenképpen próbáld meg kitalálni mivel foglalkoznál sźívesen és ha tudod mi az, érd el!
Figyelj.. megértelek.
Olyan sok mindentől függ ez az egész.
A mai világban sajnos kicsi a lehetőség egy talpraállásra, ha olyan helyen laksz fejlődésre se nagyon.
Anno én is oda tudtam vágni dolgokat valakinek hogy ugyan mááán.. nehogy.. mert nem is akarja. ...stb
mióta sokat utazom busszal ami bemegy az Istenháta mögötti helyekre is, csak ülök hogy innen hova lehet elmenni dolgozni .. néha megy arra busz.. o.k. és hova..
De városban is van nehézség..
Hogy lehet megvenni egy lakást... ha nem örököl valaki?
A legrosszabb mikor az ember nem akarja nagyon leadni, ugyanakkor még nem tudja megteremteni az igényének megfelelő körülményeket.
Biztos lenne társad, nagyon sokan vannak így akik szintén örülnének egy kapcsolatnak, csak ők se mernek kezdeményezni mert. " Nincs semmilyük"
Meg ugye megtalálni az olyant, aki nem iszik.. drogozik..
Az hogy ideírtál azt jelenti segítséget vársz esetleg tanácsot.
Szerintem..: próbálj valami fórumot indítani.. meglátod milyen sokan vannak hasonló helyzetben. Velük meg lehetne beszélni ezeket.
De ne negatív címmel.. hogy már élni sincs kedved..
Talán inkább úgy hogy ki van hasonló helyzetben, mit tervez.
Írták az önkéntes munkát. Az tényleg jó lenne. Valami "habitat" néven van csoport akik házakat segítenek felújítani. Ha hozzájuk tudnál csatlakozni legalább társaságban lennél.. hátha.
Ne marcangold magad..ez a rendszer ilyen.. ebben kell megtalálni a helyünket.
..ééés ne is értékeld le magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!