Láttam ahogyan apám képeket/videókat küldözget egy nőnek?
Figyelt kérdés
nem tudom ezt hova tenni magamban. ma láttam ahogyan apám egyik munkatársának ilyen thirstrap/szexi nőket ábrázoló videókat küldözget. a munkatársa nő. mostanában apám 14-15 óra helyett este hatkor járkál haza, fáradtnak abszolút nem fáradt. szerintetek ezzel a nővel lehet?
van felesége, két gyereke apámnak. ez az év lenne a 20. évfordulója anyámmal. régebben az előző nőit megcsalta, anyámmal is így került össze. amikor velem terhes volt anyám akkor is elvileg csalta anyámat üzenetek alapján, de nem vehető az biztosnak.
júl. 5. 19:50
21/21 anonim válasza:
Ijjaj ilyen palinak kellett két gyereket szülni… Anyád magának köszönheti az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!