Láttam ahogyan apám képeket/videókat küldözget egy nőnek?
Figyelt kérdés
nem tudom ezt hova tenni magamban. ma láttam ahogyan apám egyik munkatársának ilyen thirstrap/szexi nőket ábrázoló videókat küldözget. a munkatársa nő. mostanában apám 14-15 óra helyett este hatkor járkál haza, fáradtnak abszolút nem fáradt. szerintetek ezzel a nővel lehet?
van felesége, két gyereke apámnak. ez az év lenne a 20. évfordulója anyámmal. régebben az előző nőit megcsalta, anyámmal is így került össze. amikor velem terhes volt anyám akkor is elvileg csalta anyámat üzenetek alapján, de nem vehető az biztosnak.
2024. júl. 5. 19:50
11/21 A kérdező kommentje:
oke? most az utobbira nem tudom mit kene mondani. apam mar egy jo 50-es ember, anyam 12 evvel fiatalabb nala. gyogyszer nelkul a f4sza se all fel.
2024. júl. 5. 22:49
13/21 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy 50 felett nem áll fel neki? 😆
14/21 anonim válasza:
70 éves korban simán lehet gyereke egy férfinak. Kivéve persze , ha prosztata problémái vannak.
16/21 anonim válasza:
Meg kellene mondani anyádnak hogy foglalkozzon egy kicsit apáddal, szexeljenek nagyokat, éljenek egy kicsit és ne csak vagdalózzon, vádaskodjon vele állandóan.
17/21 A kérdező kommentje:
elnezest de apam semmit sem vesz ki itthon a hazbol. a csaladdal se foglalkozik, sosem emlekszik semmire sem. anyamat is lesz4rja, minket is.
2024. júl. 6. 09:07
18/21 anonim válasza:
Tehát anyád is szerető volt úgy jöttek össze? Nos, anyád meg is érdemli.
19/21 anonim válasza:
tegnap 22:49 Mondjuk ehhez tényleg nagyon sötét vagy.Ha a többi amit írsz is ilyen feltételezésen alapszik akkor hülyeség amit beszélsz.
20/21 anonim válasza:
Ha a jó kis természete mellé még iszik is rendesen, már 35 évesen is lehetnek problémái a gatyában. Is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!