Hogy mutassam be a barátomat az apámnak, ha az apám egy igénytelen ember?
Talán nyersen hangzik, de az igazság. Az apám borzasztó igénytelen a környezetére és a viselkedésére is. A háza eléggé le van lakva, amit önmagában még nem is kritizálnék, de gyakran van rendetlen, kosz nála. Pl.mikor az exbarátomat vittem el bemutatni, a szemét, csokis,dohányos papírok, kólás üvegek csak úgy a földön voltak. Az asztalon a mosatlan tányérok, poharak. Hiába akartam elmosni a koszos tányérokat, az exem látta, hogy a mosogató csupa odaszáradt ragacs és ételmaradék.
Aztán a viselkedése. Sokszor ápolatlan, izzadtságszagú, és 3 mondatot nem tud elmondani csúnya szavak nélkül. Volt, hogy a barátom előtt újságpapírból sodort cigarettát, mondván nincs pénze cigarettahüvelyre. Zavartalanul köpköd, böfög mások előtt.
Ezért kellemetlen lenne oda vinnem az mostani barátomat, akivel 3 hónapja vagyunk együtt. De mivel anyámat és a férjét már ismeri, és jó benyomást szerzett róluk, így szeretné megismerni az apámat is. De nekem kínos lenne az egész.
"így szeretné megismerni az apámat is. De nekem kínos lenne az egész."
Te pedig szépen nemet mondasz.
Egy 3 hónapos kapcsolatban egyébként sincs még ideje a bemutatkozósdinak, ha nem tizenévesek vagytok.
1. megmondod, hogy bocs, de nem akarlak bemutatni, mert az öreg kissé gázos
2. elmentek együtt fagyizni, az kevésbé kínos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!