Normális, hogy rosszul vagyok az ilyen vigyorgós luxus giccsparádétól és akkor se vágynék rá, ha multimilliárdos lennék?
https://www.youtube.com/watch?v=f9HMKhdE30w
Nem tudom az emberek miért vágynak ilyesmire.
* Véletlenül leeszed magad és már minden szem rád szegeződik.
* Fingani se lehet egy jót egy ilyen helyen és ilyen tökéletes nő társaságában.
* Eleve feszengek, ha mások mosolyognak rám
* Nem is szeretem a (szűk) társasági étkezéseket jobban szeretem egyedül a 4 fal közt megenni a kajám, ami jellemzően pörkölt/rántott hús és nem ilyen cicomázott mütyür falatok, amiket mi itthon már elszoktunk inkább mosogatni.
Ha milliárdos lennék, akkor inkább vennék egy nyugodt alpesi nyaralót csak magamnak és ki nem tenném a lábam, szinte csak akkor ha kirándulni támadna kedvem és mindent házhoz rendelnék.
Érthető, hogy normális átlagember nem vágyik ilyen mimóza kirakatra? Vagy lehet nekem vannak inkább (pszichés) problémáim? Ha igen mire vezethetőek vissza?
Szerintetek lehet autista/depressziós/szociális fóbiás vagyok esetleg szimplán csak egy igénytelen lusta aljaember?
Jajj a videóban már attól kirázott a hideg hogy ott tologatja azt a zsúrkocsit a folyosón, összefoglalja hogy miért utálok bármilyen hotelbe járni, nonstop nyüzsgés, dolgok húzogatása a folyosón, dumálás, soha nincs csönd, nem lehet pihenni. :D
Amúgy szerintem ez ugyanúgy ízlés dolga mint bármi más a világon, az is normális aki oda vágyik, meg az is aki nem.
"Fingani se lehet egy jót egy ilyen helyen és ilyen tökéletes nő társaságában."
Komolyan, te bármelyik étteremben csak úgy "odafingasz" mindenki előtt az asztalnál?
Illemet anyádék nem tanították meg neked?
"Eleve feszengek, ha mások mosolyognak rám"
Mert te egy búvalbaszott, életunt, depresszív ember vagy.
Az ilyen putriból felkapaszkodott rongyrázó sznobok érzik jól magukat ilyen helyen, meg mindenféle komplexussal küzdő egyszerűék, akik......komolyan, én sem értem az olyan embereket, akik ilyen helyre járnak, de nem is akarom, mert számomra a kb hulladék kategória.
Sokszor megtehetném, hogy rázom én is a rongyot, de egyszerűen nincs gyomrom az ilyesmihez.
Nagymamámmal láttam Pestet a Halászbástyáról, mind a kettő szép volt és olcsó, a Mátyás-templomot is megnéztük, voltunk budai presszóban, kaptam autogramot Lőrincz L. Lászlótól, vettem szerepjátékos könyvet, nem rajzoltam le Deák Ferencet, nem vettek fel az ELTÉ-re, de később Pécsre a néprajz szakra majdnem felvettek, ez van, nem kell szeretni engem.
Nem számít, hogy gazdag vagy-e vagy szegény. Megszülettél, élsz, akiknek sokkal több pénzük van mint neked, anélkül, hogy bármit tennének érte, azok tartoznak neked azzal az alpesi nyaralóval, vagy legalább egy házzal plusz rezsi és napi kaja háromszor. Meg Internet és társai.
Ha beleszülettél volna ebbe, akkor nem lenne furcsa és egyáltalán eszedbe sem jutna ilyesmin gondolkozni.
Valószínűleg sosem leszel milliárdos, a prolik meg, akik nyernek a lottón, 5 év múlva szegényebbek, mint előtte.
Nem kell jól érezned magad ilyen helyen, mert úgysem fogsz odamenni. Mondjuk én semelyik étteremben sem szeretnék melletted ülni, mert hangosan fingani még a sarki talponállóban sem szokás.
A három közül nem fogok választani mert mind hulyeseg
Problémám az elsővel: attól hogy valaki vágyik erre, még normális és nincsen semmi baja (viszont ezek szerint te ezeket az embereket lenézed, és nem csak szimplán te nem csinálnál)
2. Nem mentális állapottól függ ág ilyesmi, nagyon sokmindenen áll, nevelés, személyiség
3. Nem vagy igénytelen azért mert nem akarod
Kicsit furának tartom hogy te ezt ennyire ki tudod húzni, és gondolkodni rajta. Ízlések és pofonok, úgy ahogy én szeretem a pizzát, apukám pedig nem hajlandó megenni
Akik nem engedhetik meg ezt maguknak, de vágynak rá, lehet azért van, mert a reklám egy olyan életérzést sugall, hogy az ott lévők nagy becsben tartott emberek, különösebb létproblémák nélkül, bebiztosított tuti szép jövővel. Még a felszolgálóknak is megadják a tiszteletet. Szeretnék megélni ők is ezt a létérzést, a nyomorúságos hétköznapokról megfeledkezve.
Vannak gondolom gazdagok is, akik szeretik így megélni a felsőbbrendűségüket, a megbecsültségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!