Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttam ahogyan apám képeket/vi...

Láttam ahogyan apám képeket/videókat küldözget egy nőnek?

Figyelt kérdés

nem tudom ezt hova tenni magamban. ma láttam ahogyan apám egyik munkatársának ilyen thirstrap/szexi nőket ábrázoló videókat küldözget. a munkatársa nő. mostanában apám 14-15 óra helyett este hatkor járkál haza, fáradtnak abszolút nem fáradt. szerintetek ezzel a nővel lehet?

van felesége, két gyereke apámnak. ez az év lenne a 20. évfordulója anyámmal. régebben az előző nőit megcsalta, anyámmal is így került össze. amikor velem terhes volt anyám akkor is elvileg csalta anyámat üzenetek alapján, de nem vehető az biztosnak.

júl. 5. 19:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Lassan érkezik a megváltó impotencia... Te is, anyud is hallotta már, kutyából nem lesz szalonna.
júl. 5. 19:53
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
apad egy gazember. Hany eves vagy? Anyudnak kellene a sarkara allnia es veletek együtt elmenni vagy öt kitenni
júl. 5. 19:58
 3/21 A kérdező kommentje:

en mindig is úgy voltam vele aki egyszer csal az többször is fog.

én 19 vagyok, tesóm 6. anyám azt eltűri hogy apám férfiaknak küld ilyeneket, szokott róla viccelgetni is, de szerintem ez nem normális. rokonoknak küldözgeti, munkatársaknak, haveroknak. ez az első női munkatárs. válaszolgatott is a nő neki, hogy "jaj milyen szexi lányok" meg ilyenek.

júl. 5. 20:09
 4/21 A kérdező kommentje:

tudom, felnőtt vagyok, biztosan jönni fognak a kérdések minek kötök ebbe bele stb stb.

szeretem anyámat már amennyire. kifejezetten elkeserítőnek tartom ezt.

júl. 5. 20:10
 5/21 anonim ***** válasza:
72%
"szeretem anyámat már amennyire" - ha valóban szereted, akkor legyél mellette, segíts neki. Az apád egy féreg, lehet neki sem ártana szólni.
júl. 5. 20:23
 6/21 A kérdező kommentje:
de ha egyszer hagyja hogy ilyeneket nézegessen apám akkor mit csináljak?
júl. 5. 20:25
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Akkor hagyni kell a fenébe. Ha ezt eltűri meg megengedi, akkor nem tudsz mit csinálni, de apádnak nem ártana a körmére nézni, hogy ezt hogy gondolja. Addig meg akkor próbáld meg ezt te is elengedni, felnőtt ember anyud, nem tudod sajnos befolyásolni.
júl. 5. 20:26
 8/21 anonim ***** válasza:
31%

ha eltüri akkor ez van. Egy anya sokszor minden opciot nez , mereget. Lehet nem lenne sok esely normalis eletet elni apad nelkül mert hianyozna a penz pl.

Lehet hogy fel hogy apad a kisebbik tesdat akarna maganal nevelni ...

Lepjel tul rajta, ez van. Es vegyel peldat ezen hogy te nem leszel ilyen ember aki ezt csinalja avagy eltüri hogy ezt csinaljak vele

júl. 5. 20:29
 9/21 A kérdező kommentje:

értem. köszönöm az értelmes válaszokat.

így belegondolva sokszor mérges apám anyámra, van olyan hogy direkt el is megyy itthonról/azt mondja bárcsak ne kéne hazajönnie. 6 évig külföldön dolgozott. a kistesóm is csak azért lett mert anyám akarta. apám nem is úgy viselkedik vele, kétlem hogy őt magával vinné. erőszakos vele is, velem is. anyámmal képtelen beszélni. anyám meg hiába beszélne vele lesz4rja azt amit éppen mond (legyen az komoly probléma vagy nem komoly dolog).

júl. 5. 20:42
 10/21 anonim ***** válasza:
59%
Mondani kell anyádnak, hogy apád legalább 70 éves koráig dugni szeretne, vagy vele, vagy nélküle.
júl. 5. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!