Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólsz? Tanuljak tovább?...

Mit szólsz? Tanuljak tovább? Veszek össze a szüleimmel? Hogy győzzem meg őket?

Figyelt kérdés

Nekem egy átlagos gimiben olyan 3,6-os átlagom van. Nem szeretek tanulni. Egyszerűen nem is tudom, hogy tudnék törit, magyart tanulni mert annyira nem érdekel. Túl sok a lecke, túl sok a magolni való úgyhogy gyakorlatilag telibesz*rom. Matekból vagyok négyes. Ha gyakorlok ötös. Ezért mondják a szüleim, hogy tanuljak tovább. Merthogy aki jó matekból az "okos, egyetemre való". De én mondom, hogy ez édeskevés.

Én dolgozni szeretnék érettségi után. Teljes munkaidőben, elegendő pénzt akarok szükségleteimre amik őszintén szólva elég nagyok. Szeretem elkényeztetni magam.

2010. okt. 31. 13:38
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
fogászati asszisztenshez mit szóltok? külföldön tudok vele mit kezdeni?
2010. nov. 2. 11:04
 32/36 anonim ***** válasza:
49%

Uhm, rengeteg olyan ismerősöm van akik érettségivel nem találnak munkát.

Ebben a válságban azt tennéd legjobban ha vagy 5 évet tanulnál még az egyetemen. + tanulj 1-2 idegen nyelvet is ha külföldre akarsz majd menni.

Hidd el, tanulni jobb, mint egy szar monoton munkát végezni napi 8 órában ami csak olyan 100 körül fizet.

2010. nov. 2. 14:16
 33/36 anonim ***** válasza:
89%
Sok diplomás is munkanélküli, hogyan akarsz egy sima érettségivel meggazdagodni?
2010. nov. 2. 18:34
 34/36 anonim ***** válasza:
67%
Valahogy én is így voltam érettségi után, valamivel jobb jegyekkel. Szüleim erőltették a továbbtanulást, fogalmam sem volt, mi érdekel, de dolgozni nem mehettem. Most váltottam szakot, mert az előző nem is tetszett. Szerintem ne hagyd, hogy rábeszéljenek.
2010. nov. 2. 18:39
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen átlaggal jó egyetemre, fősulira nem vesznek fel, ha mégis, nem fogod bírni. Inkább keress egy okj-t, vagy menj el hajópincérnek. Nehéz meló, de baromi sokat lehet vele keresni - sokkal többet, mint ma itt egy átlagos diplomás fizetése. Vagy olyan szakot keress, ahova felvételi tantárgy a matek.

Azért felesleges suliba járnod, hogy olyat tanulj, amit utálsz, és ami nem érdekel, és hogy egy csomó pénz repüljön ki az ablakon. Biztosan lenne más a helyedre, aki örömmel járna egyetemre, főiskolára.

2010. nov. 2. 18:40
 36/36 anonim ***** válasza:
84%

manapság egy érettségivel kitörölheted,már bocsi.Így elmehetsz majd gyárba több műszakba minimálbérért,v pakolni vmi Tesco félébe.Menj el legalább egy okj-ra.Az első úgyis ingyenes.

am én is átlag gimibe járok 10-be 4.1 volt az átlagom,utáltam tanulni.De rájöttem ha nem tanulok nem fogom sokra vinni. szüleim támogatnak,és van egy megállapodásom a barátommal is.Így kénytelen vok tanulni,és lekopogom h eddig 3 db 4esem van, és 1 db 3asom az is csak tesiből.A többi pedg 5ös.

2010. nov. 3. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!