Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha élettársam börtönben van,...

Ha élettársam börtönben van, és így egyedül nevelem gyermekeimet, kaphatok-e gyerektartást az államtól?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 09:07
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Hát akkor írnék pár választ a kérdésekre.

Először is egy ember sem halt meg abban a balesetben,és nem akartam írni, hogy igazságtalanul van bennt a párom,mert akkor azt írtátok volna,hogy mindenki ezt mondja.Ezért a dologért aki nagyobb bűnös volt ebben a balesetben,most vígan kinnt futkároz,és beleröhög a pofámba.Kapott pár év felfüggesztettet,meg egy kis pénzbírságot.Csak nem az ő nevén volt a balesetet okozó jármű,hanem a páromén.(jobb ügyvédje volt)

A minden segély meg azt jelenti,hogy kapok 5ezer ft lakástámogatást,meg a 26 ezer gyes+a csp.Ebből kellene havonta kifizetnem a lakáshitelemet,a rezsit,és az egyéb kiadásokat.

Akár hogy is próbálom beosztani,a ck 57000 ft-ból sehogy sem tudok kifizetni 95ezer ft-ot.

Úgyhogy ha mondhatom, mi meg 3-an élünk 1 fizetésből sem.

Bár a szüleim segítenek,de nem anyagiakban,hanem élelmiszerben.Mivel ők falun élnek,és amit megtermelnek,abból mindig kapok.Anyagilag nem nagyon tudnak segíteni.A gyerekvigyázásban meg szintén nem tud senki vigyázni,mert mindegyik nagyszülő nagyon messze lakik.Ezért vagyok megfogva most a munkában.

Az meg, hogy soha nem kértem és könyörögtem segélyekért, az akkor volt mikor együtt volt még a család,és mindketten dolgoztunk,én arra értettem.De most, mivel így vagyok anyagilag muszáj.

Amúgy meg lehet hogy jövő héten rám mososlyog a "szerencse" mert úgy néz ki hogy lesz munkám,és olyan időben amíg a gyerekek,oviba,és bölcsibe vannak.

....köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 8. 17:49
 32/34 anonim ***** válasza:
83%
figyelj, bárhogy is legyen, te tudod a teljes igazságot, és mindettől függetlenül pedig megilletnek jogok, mint gyermekét egyedül nevelő szülő
2010. nov. 9. 09:55
 33/34 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó!

Mindenben igazad van!!!!

Kérdező!

Én nagyon drukkolok neked hogy legyen munkád és hogy könnyebb legyen az életetek mindenben!!!

Mivel egyedülálló szülő vagy,igenis kérj minden támogatást!!!!!!!!!!

Megérdemled,megérdemlitek!

Sok egészséget,erőt és szerencsét kívánok neked!

2010. nov. 10. 00:26
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2010. nov. 11. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!