Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » AZ OTP hitelkártyámat nem...

AZ OTP hitelkártyámat nem tudtam fizetni fel mondták a szerződésemet. Mit tehetek 150000 Ft tartozásom van,3gyereket nevelek egyedül jelenleg gyeden vagyok? A volt férjem nem fizet gyerektartást gyed és családiból élünk.

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

gondolom kimerítetted a hitelkeretedet.

hát mit tehetsz jó kérdés.

a férjeddel kapcs tudok csak ajánlani, hogy keresd fel és fenyegessed meg perrel ha nem fizeti a gyerektartást, mert az kötelessége.

2009. szept. 23. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj az otp-nek,és kérj részletfizetési lehetőséget.Írd meg nekik az anyagi helyzetedet,hogy egyedül neveled a gyermekeidet,és nem tudsz nagyobb összeget fizetni...általában szoktak adni részletfizetést.De ha nem reagálsz,úgy veszik,hogy nem is szándékodban fizetni,és akár behajtó céggel is jöhetnek...ne várd meg,hogy idáig fajuljon,mert csak idegesebb leszel tőle.A tartozást meg úgyis ki kell fizetned,fölösleges a büntetéseket is + fizetni..
2009. szept. 23. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a férjed nem fizet gy.tartást, akkor helyette az állam megelőlegezi és ezután a férjed az államnak tartozik az összegekkel, amit szigorúan be fognak rajta hajtani!

Lényeg, hogy te kapni fogod a bíróság által megállapított összeget.

Azon kívül kaphatsz még a helyi Önkormányzattól is rendszeres nevelési támogatást, segélyeket, a 3 gyerekre való tekintettel különböző kedvezményeket.

Járj utána!!!

Az OTP-be meg menj be személyesen és kérj segítséget : hogyan törleszthetnéd a tartozásodat???

Ezt mindenképpen próbáld gyorsan elintézni, mert ha vársz, akkor pénzbehajtó cégnek adják át az ügyet, amiért megint +költségeket varrnak a nyakadba, és végrehajtót küldenek, aki lefoglal és árverez (fillérekért!)...

Esetleg kérj segítséget a szüleidtől, rokonoktól, hátha...

2009. szept. 23. 16:35
 4/4 anonim válasza:
szerintem hiába mész be :( Én is bementem és nem adtak kedvező részlet fizetést , csak havi 40 ezer! azt kitudja kifizetni? Nekem is hátralékos de nem fogok éhen halni , vagy utcára kerülni:(
2009. szept. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!