Van itt még olyan, akinek az exe semmi gyerektartást nem fizet és egyedül neveli a gyerekét?
Figyelt kérdés
A környezetemben azt látom, hogy az apák, akik külön élnek, fizetnek gyerektartást. Az exem viszont még egy fillért sem fizetett soha a 16 éves lányomnak és már 4 millióval tartozik, amit képtelen vagyok behajtani rajta, pedig erre nagy szüksége lenne majd a gyereknek. Nagyon nehéz mindent megadni Neki, más hogy viseli ezt?2010. jan. 12. 18:34
1/3 anonim válasza:
Fordultál bírósághoz gyerektartás miatt? Miért nem fizet az exed? Nincs munkája? Nincs jövedelme? Vagy azt vártad, hogy önszántából fog fizetni? Az államtól nem kérted a megelőlegezést?
2/3 anonim válasza:
Szia amikor a parom nem fizetett a gyerekunk utan, akkor az onkormanyzatnal igenyeltem kulonfele juttatasokat. Ezek voltak a rendkivuli segely es az atmeneti segely, meg masmilyen is van ez a futesi segely. Ilyet nem kertem, de tudom, hogy letezik. Ezeket kapod te?
Dolgoztam, es soha nem ittam es dohanyoztam, telefonomat neha toltottem csak fel. Igy sporoltam.
Te nem tudtad behajtatni az apatol a penzt? A gyamugyon mit mondanak es a birosagon? Soha nem is dolgozott az apa?
Nalunk a parom kulfoldon elt es sajnos semmit nem tudtam rola, ezert nem is tudtam behajtatni a gyerektartast tole.
De mar hala Isten megvaltozott a helyzetunk.
3/3 A kérdező kommentje:
De már nem egyszer fordultam a bírósághoz, de külföldön él és hiába írok ide-oda leveleket, megítélik, hogy mennyit fizessen, de nem fizet. Úgy volt, hogy tavaly beadtam a kérvényt, azt mondták, 9 hónap múlva behajtják, de nem történt semmi. Mindig máshol dolgozik, de legfőképp tengődik a világban és az anyja tartja el, a gyereknek meg egy fillért nem küld, pedig a családja nagyon gazdag. Van egy luxus jeep-je, aminek a részleteit is az anyja fizeti..
2010. jan. 12. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!