Új kapcsolat bemutatása a családnak, ha még az exemet emlegetik? Jó ötlet?
Ő volt az első barátom, 5 évet voltunk együtt. A 2. év után már szenvedtünk... Semmire nem haladt az életben, én hordtam a nadrágot otthon, nekem kellett mindent irányítani, eldönteni.
Nyilván ezt nem tettem az ablakba, mások, a családom is annyit látott, hogy szép pár vagyunk.
Viszont besokalltam, márciusban szakítottunk, különköltöztünk.
Nekem lett új kapcsolatom, nagy a szerelem, teljesen ellentéte az exemnek.
A nyarat együtt töltjük, szeretném bemutatni a családomnak, szüleimnek. Nem akarom tovább titokban tartani.
Viszont ők még mindig a volt barátomról kérdeznek, nagyszüleimmel pl. akárhányszor beszélek, kérdezik, hogy XY-nal mi van, kibékültünk már? Pedig az elején tisztáztam, hogy nem fogunk békülni, ez végleges.
Anyukámnak is szülinapja volt nemrég, megkérdezte, hogy az exemet ne hívja el, mert biztos jól esne neki?
Bőven elég lenne ősszel bemutatni.
Te most semmit se látsz a rózsaszín ködtől, ez ordít a kommentjeidből. Ez csak annak a jele, hogy nagyon ki voltál éhezve egy férfira, miután az előzőre már évek óta nem tudtál férfiként tekinteni.
Igaza van annak, aki írta, hogy 3 hónapos kapcsolat túl friss ehhez. Akkor is, ha már hetvenhétszer keféltetek.
Az meg természetes, hogy 5 éves kapcsolatot a szüleid, nagyszüleid is emlegetnek még egy darabig.
Most bőven elég tudniuk annyit, hogy másik párod van, akivel egyelőre minden szép és jó.
Nos az én véleményem az, hogy ha mind a ketten készen álltok erre, akkor miért ne? Az egyértelmű számomra, hogy a rokonságod nem tartja lezártnak ez a kapcsolatot, mert nem voltál elég határozott. Viszont felnőtt vagy, ideje a sarkadra állnod és megmondanod, hogy majd te eldöntöd kivel szeretnél lenni. Ha valaki annyira kedveli az exed, az meg próbáljon meg vele együtt élni. Ha a te boldogság a fontos számukra, akkor nem sopánkodnak az exed után.
Remélem minden jól fog alakulni :)
32/N
Teljesen mindegy, mióta ismered, HÁROM HÓNAPJA randiztok.
Szerintem tök felesleges bemutatni, és attól, hogy te azt hiszed, hogy a családod majd bármilyen eseményre meghívja az aktuális fiúdat - hát... szerintem tévedsz :)
Nem ellened szól, de gyakorlatilag három hónapja jártok, ergo egyelőre még nem olyan komoly a kapcsolat, hogy családi rendezvényekre vidd.
Kapálózhatsz ellene, nem szokás.
Hát, erről szólhattál volna a családomnak, Utolsó.
A húgom 2 hónapja volt együtt a barátjával, mikor nyaralni jött velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!