Új kapcsolat bemutatása a családnak, ha még az exemet emlegetik? Jó ötlet?
Ő volt az első barátom, 5 évet voltunk együtt. A 2. év után már szenvedtünk... Semmire nem haladt az életben, én hordtam a nadrágot otthon, nekem kellett mindent irányítani, eldönteni.
Nyilván ezt nem tettem az ablakba, mások, a családom is annyit látott, hogy szép pár vagyunk.
Viszont besokalltam, márciusban szakítottunk, különköltöztünk.
Nekem lett új kapcsolatom, nagy a szerelem, teljesen ellentéte az exemnek.
A nyarat együtt töltjük, szeretném bemutatni a családomnak, szüleimnek. Nem akarom tovább titokban tartani.
Viszont ők még mindig a volt barátomról kérdeznek, nagyszüleimmel pl. akárhányszor beszélek, kérdezik, hogy XY-nal mi van, kibékültünk már? Pedig az elején tisztáztam, hogy nem fogunk békülni, ez végleges.
Anyukámnak is szülinapja volt nemrég, megkérdezte, hogy az exemet ne hívja el, mert biztos jól esne neki?
Nekem rosszul is esne, ha együtt lennék a párommal 1-2 éve már, együtt élnénk, családot terveznénk, de a szülei azt sem tudnák, hogy ki vagyok...
Az exemmel is ez volt, 5 év alatt egy közös karácsonyunk sem lehetett, mert "neki otthon kell lennie", meg az anyja nem örülne, ha a Szentestét velem töltené.
Számomra egy párkapcsolat azt jelenti, hogy felvállalom, ismeri mindenki, tudják, hogy mi társak vagyunk.
"Szeretném, ha ismernék a páromat és ő is ott lenne az olyan alkalmaknál, amikor a szüleimmel, családommal vagyok, vagy valamilyen esemény van."
A párod is szeretné megismerni őket, és sok időt velük tölteni, és eseményeket velük együtt átélni?
Persze. :)
De nem kell neki sok időt velük tölteni, ők az én szüleim.
Ha épp nincs kedve, ideje, energiája jönni velem, akkor nem kell, értelemszerűen.
Ha nem is konkrét bemutatás, de beszélnék róla. Ki ő, honnan ismerem, milyen személyiség stb. Emésszek a dolgot. Esetleg 1-2 (közös) képet mutatnék róla.
Amúgy nem értem miért csak az a 2 véglet van, hogy titkolod vagy rögtön bemutatod. Van köztes megoldás is.
"Most meg leköltöztem a Balatonhoz, ők is értetlenül álltak, hogy hová, miért?"
Szerintem ez az igazából gáz a szituban. Hogy akarsz a bemutatáson gondolkodni, ha ezek szerint szó szerint titkolod a párodat, egy betűt nem meséltél róla?
Először vállald fel, hogy van, tudjanak róla, aztán utána lehet gondolkodni a bemutatáson.
Így biztosan nem vinném oda, hogy ők még az exedre várnak meg a békülésre, mert nem is tudják, hogy neked már más van...
Az elején, mikor még csak randizgattunk, akkor mondtam, hogy van valaki, akivel ismerkedünk, randizunk.
Azzal jöttek, hogy jaj ez még korai, minek, várjak még, nem kell azonnal "pótlék".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!