Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Új kapcsolat bemutatása a...

Új kapcsolat bemutatása a családnak, ha még az exemet emlegetik? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

Ő volt az első barátom, 5 évet voltunk együtt. A 2. év után már szenvedtünk... Semmire nem haladt az életben, én hordtam a nadrágot otthon, nekem kellett mindent irányítani, eldönteni.

Nyilván ezt nem tettem az ablakba, mások, a családom is annyit látott, hogy szép pár vagyunk.

Viszont besokalltam, márciusban szakítottunk, különköltöztünk.

Nekem lett új kapcsolatom, nagy a szerelem, teljesen ellentéte az exemnek.

A nyarat együtt töltjük, szeretném bemutatni a családomnak, szüleimnek. Nem akarom tovább titokban tartani.

Viszont ők még mindig a volt barátomról kérdeznek, nagyszüleimmel pl. akárhányszor beszélek, kérdezik, hogy XY-nal mi van, kibékültünk már? Pedig az elején tisztáztam, hogy nem fogunk békülni, ez végleges.

Anyukámnak is szülinapja volt nemrég, megkérdezte, hogy az exemet ne hívja el, mert biztos jól esne neki?

jún. 24. 10:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
10: Szerintem teljesen normális, hogy be akarod mutatni. Normális szülő meg örül, hogyha tudja, hogy kivel van a gyereke, akkor is, ha még nincsenek együtt évek óta.
jún. 24. 11:51
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
3 hónap beszélgetés és néhány találkozó után mutattam be a párom, távkapcsolatként indult, de hamar összeköltöztünk, mert a távolság miatt már tarthatatlan volt a szitu 1000 km. Ennek már 6 éve.
jún. 24. 12:00
 13/30 A kérdező kommentje:

Nekem rosszul is esne, ha együtt lennék a párommal 1-2 éve már, együtt élnénk, családot terveznénk, de a szülei azt sem tudnák, hogy ki vagyok...

Az exemmel is ez volt, 5 év alatt egy közös karácsonyunk sem lehetett, mert "neki otthon kell lennie", meg az anyja nem örülne, ha a Szentestét velem töltené.

Számomra egy párkapcsolat azt jelenti, hogy felvállalom, ismeri mindenki, tudják, hogy mi társak vagyunk.

jún. 24. 12:01
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

"Szeretném, ha ismernék a páromat és ő is ott lenne az olyan alkalmaknál, amikor a szüleimmel, családommal vagyok, vagy valamilyen esemény van."

A párod is szeretné megismerni őket, és sok időt velük tölteni, és eseményeket velük együtt átélni?

jún. 24. 12:02
 15/30 A kérdező kommentje:

Persze. :)

De nem kell neki sok időt velük tölteni, ők az én szüleim.

Ha épp nincs kedve, ideje, energiája jönni velem, akkor nem kell, értelemszerűen.

jún. 24. 12:05
 16/30 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem is konkrét bemutatás, de beszélnék róla. Ki ő, honnan ismerem, milyen személyiség stb. Emésszek a dolgot. Esetleg 1-2 (közös) képet mutatnék róla.

Amúgy nem értem miért csak az a 2 véglet van, hogy titkolod vagy rögtön bemutatod. Van köztes megoldás is.

jún. 24. 12:11
 17/30 A kérdező kommentje:
Mert azt az időt leszámítva, amit a szüleimmel töltök, állandóan együtt vagyunk.
jún. 24. 12:12
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Most meg leköltöztem a Balatonhoz, ők is értetlenül álltak, hogy hová, miért?"

Szerintem ez az igazából gáz a szituban. Hogy akarsz a bemutatáson gondolkodni, ha ezek szerint szó szerint titkolod a párodat, egy betűt nem meséltél róla?

Először vállald fel, hogy van, tudjanak róla, aztán utána lehet gondolkodni a bemutatáson.

Így biztosan nem vinném oda, hogy ők még az exedre várnak meg a békülésre, mert nem is tudják, hogy neked már más van...

jún. 24. 12:17
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess előtte a családdal hogy fogadják el, az Excel már soha nem lesz semmi. Új barátod van és szeretnéd bemutatni.
jún. 24. 12:27
 20/30 A kérdező kommentje:

Az elején, mikor még csak randizgattunk, akkor mondtam, hogy van valaki, akivel ismerkedünk, randizunk.

Azzal jöttek, hogy jaj ez még korai, minek, várjak még, nem kell azonnal "pótlék".

jún. 24. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!