Milyen viszonyban vagytok a párotok gyerekével?
Figyelt kérdés
Kedvelitek vagy csak megtűritek egymást a békesség kedvéért? Párom tervezi, hogy bemutat a 11 éves kisfiának, 4 hónapja vagyunk együtt. Az előző barátnőjével 2 évig voltak együtt, de a fiúval nem sikerült jó viszonyt kialakítani. Bármi hasznos tanács, hogy mire érdemes odafigyelni?2022. okt. 20. 11:46
1/15 anonim válasza:
Ne erőlködj, legyél természetes és laza.
2/15 anonim válasza:
Az a tanácsom, hogy nem szabad összejönni olyan pasival/nővel akinek már van gyereke.
Az esetek kis részében működnek jól az ilyen kapcsolatok (nem reprezentatív, a környezetemben ezt tapasztalom).
3/15 anonim válasza:
Én nem jönnék össze gyerekes pasival.
25/N
4/15 anonim válasza:
Legyél belátó, hogy végül is egy gyerekről van szó, aki túl van egy váláson és pár nőn, akiket az apja mellett megtapasztalt.
Lehet, hogy bizalmatlan lesz eleinte, de ez nem az ő hibája.
Te mindenképpen önmagadat add, mert nem lehet örökké színlelni és ki tudja, mivé alakul a kapcsolat!
Az más kérdés, hogy én egy 4 hónapos kapcsolatot nem mutatnék be a gyereknek, de nem vagyunk egyformák.
5/15 anonim válasza:
4 hónapos kapcsolat még friss, én várnék a bemutatással... Főleg akkor, ha nem kapcsoltatok turbófokozatra, és nem költöztetek össze...
6/15 anonim válasza:
Dicsérj meg valamit vele kapcsolatban és legyél érdeklődő? Kérdezd meg , ki a kedvenc színésze, vagy youtubere, és mi a véleménye a Star Wars-ról? Nálam ezek működtek.
7/15 anonim válasza:
Igen, nyelvelj ezerrel és légy alázatos amikor ő rajtad éli ki a szeszélyeit.
9/15 anonim válasza:
Jó viszonyban vagyok vele. Én szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!